Alexandre Desplat - Godzilla (2014)
- Wojteł
- John Williams
Re: Alexandre Desplat - Godzilla (2014)
Dziwne "zboczenie" - słuchać filmówki, być grafikiem i mieć totalnie wywalone na filmy 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Przecież Adama też często nie obchodzi film i liczy się aby muzyka była dobra sama w sobie.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
no ta, ale jak już ogląda, to IMAXach, srajmach HD 3D James Cameron Avatar, a nie camy w tle do pracy 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Póki co do premiery blu 7 miechów (w USA pewnie szybciej, ale bez przesady), więc cokolwiek będzie w lipcu, to nie będą BDripy :>WhiteHussar pisze:BRripy będą pewnie już koło LIPCA
A co do tego gwizdania, to nie widzę problemów - temat tytułowy jest wystarczająco chwytliwy i ma melodyjne fragmenty (które swoją drogą przypominają mi nieco Baldur's gate 2)
Skąd to info? Majowe premiery wychodzą na Blu we wrześniu, najpóźniej w październiku.Mefisto pisze:Póki co do premiery blu 7 miechów)
Na razie grudzień jest zastępczą datą - bardzo możliwe, że wyjdzie jednak wcześniej (ale na pewno nie w lipcu, c'mon!). Choć z drugiej strony wypuszczenie tego w okolicach gwiazdki miałoby większy sens marketingowy. Zobaczymy.
Nie kojarzę dużego tytułu majowego z ostatnich lat wydanego dopiero na DVD/Blu w grudniu. Zdarzają się przypadki takich premier, ale w wybranych krajach jak np. Fast & Furious 6 i Hangover 2, które wydali w USA właśnie w grudniu, ale w Europie było normalnie dostępne we wrześniu/październiku. Także tutaj też co najwyżej tak może być, ale raczej obstawiam wszędzie wrzesień.
Standardem są 4 miesiące. Więc będzie wrzesień. Mam nadzieję, że będą mocne dodatki, w tym jakiś o muzyce, bo jak nie, to olewam. Wystarczy że MM i GBH w swoich wydaniach o muzyce milczą 

- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Dodatki to : jak robiono film i wypowiedzi twórców = nuda.
Sony mi właśnie odpisało, że płytka będzie dostępna w Polsce dopiero od 10 czerwca... No nic, poczekam te 3 tygodnie (ale to jest paranoja...) 

- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Ta pług ja powinna już być dostępna przez premierą.
Ja obstawię sobie październik - mamy końcówkę maja, w kilku krajach film jeszcze do kin nie wszedł. Ewentualnie może być jeszcze tak, że wypożyczyć będzie sobie można już we wrześniu, a do domowej sprzedaży rzucą w paździerzu. No a poza tym przywołana przeze mnie data jest na razie europejska - w USA na razie TBA.hp_gof pisze:Standardem są 4 miesiące. Więc będzie wrzesień.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
W sumie, po b. dobrych recenzjach spodziewałem się czegoś lepszego a dostałem film na poziomie ubiegłorocznego "World War Z' z Pittem - ot, parę fajnych scen, fajnych efektów (podobał mi się dokumentalny sposób ukazywania walk oraz to, że potwory nie były pokazane bezpośrednio, zawsze przemykały gdzieś na drugim planie, w tle) , było parę takich ujęć i tyle. Całkowicie nieciekawy, główny bohater, już jego rodzicie byli ciekawsi i Japoński doktorek. Muzyka Desplata spisuje się dobrze i nie wykluczam, że kiedyś ją nabędę na CD.
Ostatnio zmieniony wt maja 20, 2014 20:00 pm przez lis23, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Kolejna osoba ostrożnie doceniła
"

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: