score wyda WaterTower/Sony Music na CD dnia 13.05.2014.
Żaden offtop. Mothra pojawi się u Desplata dlatego ciekawi jak materiał muzyczny będzie się miał do tego z oryginalnej Mothry od Kosekiego czy też późniejszych filmów z tym potworem od Ifukube (różnic zapewne będzie sporo, ale to temat na inną dyskusję). A powyżej zlinkowałem muzyczną próbkę z tych filmów wraz ze sceną, no ale tak bywa że jak się żyje tylko Desplatem to i wszystko co się nie tyczy bezpośrednio jego samego wydaje się offtopem.hp_gof pisze:Kaonashi - po co ten offtop?
That's the spirithp_gof pisze: Generalnie Was trochę może zawiodę, bo po lekkim rozczarowaniu GBH postaram się obrać metodę Wawrzyńca i usłyszeć score po raz pierwszy w kinie.
Bardzo się cieszę, że czasami ktoś mnie słucha i moich rad. Zobaczysz, że nie zawiedziesz się i docenisz moje podejście. Nie będziesz musiał słuchać błędnych informacji, wynikających, że ktoś przesłucha samych klipów, albo tylko raz w słabej jakości i powie, że "nieciekawe", "generic", że "wszystko brzmi tak samo", albo "nie da się odróżnić instrumentów od elektroniki" i niepotrzebnie zaczniesz się przejmować i stresować.hp_gof pisze:Nie wiem czy mi się to uda, ale z pewnością będę się starał ograniczyć hypowanie, w związku z tym może się okazać, że do połowy maja moja obecność w tym wątku będzie sporadyczna.
Chyba też tak zrobięWawrzyniec pisze: Usłyszenie po raz pierwszy wyczekiwanej muzyki w wyczekiwanym filmie to naprawdę wspaniałe przeżycie i życzę Ci, abyś tej okazji nie zmarnował.![]()
Wiesz, ja się raczej nie przejmuję, że ktoś mówi "nieciekawe", "generic" itd., bo wiem że to nieprawdaWawrzyniec pisze:Bardzo się cieszę, że czasami ktoś mnie słucha i moich rad. Zobaczysz, że nie zawiedziesz się i docenisz moje podejście. Nie będziesz musiał słuchać błędnych informacji, wynikających, że ktoś przesłucha samych klipów, albo tylko raz w słabej jakości i powie, że "nieciekawe", "generic", że "wszystko brzmi tak samo", albo "nie da się odróżnić instrumentów od elektroniki" i niepotrzebnie zaczniesz się przejmować i stresować.
Usłyszenie po raz pierwszy wyczekiwanej muzyki w wyczekiwanym filmie to naprawdę wspaniałe przeżycie i życzę Ci, abyś tej okazji nie zmarnował.![]()
To kasujemy ten wątek i wszyscy idziemy do kina na żywca bez wcześniejszego odsłuchuKaonashi pisze:Chyba też tak zrobię
a jakKaonashi pisze:Grzesiu dokładnie skanuje nowości na ffshrine