NAGRODY BRANŻOWE
- Wojteł
- John Williams
Re: NAGRODY BRANŻOWE
Wy się z Lisowego laga śmiejecie, ale jak się mieszka za granicą w Sosnowcu, to tak tam internet działa. Co nie przyjdę na wydział, to mnie przez to krew zalewa :p
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Sorki ale ja nie siedzę w tych newsach, jak Wy, korzystam tylko z polskich potalii i dopiero dzisiaj trafiłem na tę listę.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Ale siedzisz na tym forum, wystarczy sprawdzić kilka postów wcześniej w tym wątku. 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To znaczy, że masz prawdziwe życie. Gartuluje i zazdroszcze i wracam do internetu.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Satelita za muzykę dla "First Man". W wyścigu wciąż jednak prowadzi "If Beale Street Could Talk" z 8 nagrodami krytyków.
Ja nie oglądam w tym roku Globów. Natomiast jestem ciekaw, kto wygra. Bo większość obstawia Mary Poppins 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja chyba daję sobie po raz pierwszy od wielu lat na wstrzymanie. Tak słabych i nieinteresujących mnie nominacji nie widziałem od dawna. Plus jeszcze to wpychanie na siłę wszędzie Black Panther ogólnie sprawiło, że coraz mniej mnie te nagrody interesują. Trochę to przykre zważywszy jak kiedyś tyle nocy dla nich zrywałem. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Justin!!!
i Lady Gaga!
Można iść spać, dobranoc.
Można iść spać, dobranoc.
Zwycięzca był znany od dnia premiery filmów - zarówno piosenka jak i score. Justin to największe i najbardziej sukcesowe z bardzo młodych kompozytorów objawienie branży od czasu debiutu Zimmera 30 lat temu w tym samym wieku. No i świetny wywiad z Justinem na bsckstagu Live na streamie Variety - muzę puszczano nawet na planie, to się nazywa symbioza muzyki z filmem i kompozytora z reżyserem 

#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
Ale glob dla Bohemian Rhapsody za najlepszy dramat to niezła BK xD
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara