Najgorszy soundtrack użytkowników forum
Najgorszy soundtrack użytkowników forum
Jaki jest największy koszmar soundtrackowy dla Was? Wymieńcie tytuł 1 płyty, którą nawet największemu wrogowi nie chcielibyście dać w prezencie. Coś co sprawia, że jeśli gdzieś przypadkiem słyszycie maleńki fragment, to od razu jest Wam niedobrze - dostajecie palpitacji serca, gęsiej skórki i biegunki.
Re: Najgorszy soundtrack użytkowników forum
Dziewczyna z tatuażem. Trzy godziny męczarni... Już wyobrażam sobie jak zamykam kogoś w pomieszczeniu bez klamek i włączam to asłuchalne monotonne dziwactwo.
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Tyler Bates - Conan,
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"Slumdog Millionaire" - A.R. Rahman
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
"Home Alone" - John Williams
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Nie ma w tym nic śmiesznego.
Fe.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Heh, jeden z najlepszych WilliamsówDanielosVK pisze:"Home Alone" - John Williams

hmmm ... ciężko wybrać najgorszy soundtrack, gdyż wiele " dzieł ' jest po prostu nie wartych odsłuchu, można tylko pokusić się o największe rozczarowanie pracą uznanego kompozytora
więc, na początku był to " 1492 " Vangelisa ale teraz uwielbiam tę pracę
potem można by wymienić " War of the World ' Williamsa ale i tę pracę teraz bardzo lubię
nie mogę się za to przekonać do " JFK ", " Nixona " ( choć tu jest już lepiej ) i do " Uśpionych " ( ale te prace muszę w końcu odsłuchać w całości )
powiedziałbym więc, że najgorszą pracą jednego z moich ulubionych kompozytorów, a słyszana tylko w filmie, jest " Ranson " Jamesa Hornera - film u nas znany jako " Okup " - jednym słowem, okropna łupanina - błeee.
Ostatnio zmieniony ndz sie 19, 2012 12:24 pm przez lis23, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Jak można dać Slumdoga, to można i Home Alone. 
A tak w ogóle to połowa dyskografii Batesa pretenduje do miana "najgorszy soundtrack".

A tak w ogóle to połowa dyskografii Batesa pretenduje do miana "najgorszy soundtrack".
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Dla mnie nie, ja po prostu nie znoszę familijnego Williamsa. Nie poradzę.
A wychodziłem z założenia, że nie ma sensu robić kolejnej listy gniotów, o których wszyscy wiedzą, że są beznadziejne, bo po co?

Fe.
- lis23
Zapomniałbym jeszcze o pierwszych " Piratach z Karaibów ", tego się po prostu nie da słuchać
a pierwsze " Transformersy " są super, patosu i tematów starczyłoby na trzy, cztery filmy
Danielos - odróżniajmy jednak najmniej lubianą pracę od najgorszej, gdyż HA na pewno nie jest najgorszą partyturą, jaką Słyszałeś w życiu - odnośnie mojej wcześniejszej wypowiedzi, ze wiele współczesnych prac, współczesnych ' artystów ' nie klasyfikuje się nawet do odsłuchu.
a pierwsze " Transformersy " są super, patosu i tematów starczyłoby na trzy, cztery filmy

Danielos - odróżniajmy jednak najmniej lubianą pracę od najgorszej, gdyż HA na pewno nie jest najgorszą partyturą, jaką Słyszałeś w życiu - odnośnie mojej wcześniejszej wypowiedzi, ze wiele współczesnych prac, współczesnych ' artystów ' nie klasyfikuje się nawet do odsłuchu.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Nie rozumiem więc, po co taki temat. Wszyscy będą w kółko wymieniać gnioty Batesa, Jablonsky'ego, Djawadego, Klosera i innych? Przecież to nie ma jakiegokolwiek celu. Wyszedłem więc z założenia, że chodzi o muzykę powszechnie uważaną za dobrą (a przynajmniej nie złą), której jednak my nie potrafimy słuchać.lis23 pisze: Danielos - odróżniajmy jednak najmniej lubianą pracę od najgorszej, gdyż HA na pewno nie jest najgorszą partyturą, jaką Słyszałeś w życiu - odnośnie mojej wcześniejszej wypowiedzi, ze wiele współczesnych prac, współczesnych ' artystów ' nie klasyfikuje się nawet do odsłuchu.
Ostatnio zmieniony ndz sie 19, 2012 12:35 pm przez DanielosVK, łącznie zmieniany 1 raz.
Fe.
- lis23
" Parki Jurajskie " akurat bardzo lubię, tyle że z jedynki najbardziej kojarzę tylko tematy i spokojne utwory, muzyki akcji całkowicie nie pamiętam, natomiast " Lost World " jest już w całości świetny.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
Gdyby tak na to patrzeć to niewiele byłoby takich prac dla mnie, jeżeli tylko dana partytura jest pracą symfoniczną - no, może pierwszy HP Desplata ale nie wiem, czy wszyscy uważają tę pracę za dobrąDanielosVK pisze:lis23 pisze: Wyszedłem więc z założenia, że chodzi o muzykę powszechnie uważaną za dobrą (a przynajmniej nie złą), której jednak my nie potrafimy słuchać.

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Na pewno nikt jej nie uważa za złą.lis23 pisze:Gdyby tak na to patrzeć to niewiele byłoby takich prac dla mnie, jeżeli tylko dana partytura jest pracą symfoniczną - no, może pierwszy HP Desplata ale nie wiem, czy wszyscy uważają tę pracę za dobrąDanielosVK pisze:lis23 pisze: Wyszedłem więc z założenia, że chodzi o muzykę powszechnie uważaną za dobrą (a przynajmniej nie złą), której jednak my nie potrafimy słuchać.
To to mógłby być temat o niekoniecznie megakultach, których nie cierpimy.karol2323122 pisze:To był już bardzo podobny temat o megakultach, które nas nie rajcują.DanielosVK pisze:Nie rozumiem więc, po co taki temat. Wszyscy będą w kółko wymieniać gnioty Batesa, Jablonsky'ego, Djawadego, Klosera i innych? Przecież to nie ma jakiegokolwiek celu. Wyszedłem więc z założenia, że chodzi o muzykę powszechnie uważaną za dobrą (a przynajmniej nie złą), której jednak my nie potrafimy słuchać.lis23 pisze: Danielos - odróżniajmy jednak najmniej lubianą pracę od najgorszej, gdyż HA na pewno nie jest najgorszą partyturą, jaką Słyszałeś w życiu - odnośnie mojej wcześniejszej wypowiedzi, ze wiele współczesnych prac, współczesnych ' artystów ' nie klasyfikuje się nawet do odsłuchu.

Fe.