Na ten przykład obejrzałem ostatnio film The Darkest Hour z muzyką wyżej wymienionego i nie mam absolutnie nic w temacie do powiedzenia

LOLOLOLOLOL.Adam pisze:300 jest b.dobre
przydało by się też wielu innymMarek Łach pisze:Proste, że została i słusznie Bates za to oberwał.
jakoś nie zauważyłem żeby Bejtsa kariera specjalnie na tym ucierpiałaCały świat to wie i nikomu nie trzeba tego udowadniać.
czy ja wiem.. nic mnie do tej pracy nie ciągnie ale czasem lubie tego posłuchać na odmóżdżenie i nie uważam tego za zbrodnię. no ale ja jestem bezguście do wyśmiania300 to policzek dla każdego fana gatunku.
Nic nie ciągnie, na odmóżdżenie może być... ale praca bardzo dobra! Nie ma to jak logika.Adam pisze:czy ja wiem.. nic mnie do tej pracy nie ciągnie ale czasem lubie tego posłuchać na odmóżdżenie i nie uważam tego za zbrodnię.
Dobrze, że to akceptujesz sam siebie, to podstawa!no ale ja jestem bezguście do wyśmiania![]()
znów mierzysz po swoich gustach?Marek Łach pisze:Zresztą do czego to doszło, żebym na nowo musiał krytykować najbardziej pogardzaną przez fanów ścieżkę ostatniego dziesięciolecia...