Hans Zimmer ? - The Lost Symbol 2012

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
bladerunner22
Zdobywca Oscara

Hans Zimmer ? - The Lost Symbol 2012

#1 Post autor: bladerunner22 » ndz kwie 08, 2012 18:58 pm

Już niedługo na ekrany kin trafi kolejna część przygód Roberta Langdona , bohatera powieści Kodu Leonarda DaVinci :shock: pod tytułem Zaginiony Symbol. Jestem fanem książek , choć ostatnia nie jest już tak satysfakcjonująca jak dwie poprzednie. Ok jest kilka ciekawych zagadek jak tu u Browna, dobrych opisów, ale tego już trochę za dużo momentami, wkrada się schematyczność a i zakończenie trochę może rozczarować niektórych.

Film ma być w tym roku, jak mówiłem, Howard ( reżyser) kręci nosem i nie do końca ma ochotę stanąć na krześle reżysera 3 części , a więc angaż Hansa stoi pod znakiem zapytania , tak czy owak Zimmer do boju ! :D
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :

''Zabić Strach''

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

Re: Hans Zimmer ? - The Lost Symbol 2012

#2 Post autor: Wawrzyniec » ndz kwie 08, 2012 20:22 pm

bladerunner22 pisze:Film ma być w tym roku, jak mówiłem, Howard ( reżyser) kręci nosem i nie do końca ma ochotę stanąć na krześle reżysera 3 części , a więc angaż Hansa stoi pod znakiem zapytania , tak czy owak Zimmer do boju ! :D
Jak film może być w tym roku, skoro nawet nie ma reżysera, obsady, ani scenariusza. :?
#WinaHansa #IStandByDaenerys

ODPOWIEDZ