DANNY ELFMAN - DARK SHADOWS (2012)
DANNY ELFMAN - DARK SHADOWS (2012)
Jakby ktoś w ogóle na to czekał... Score wychodzi na cd 8 maja. Wydaje Warner/WaterTower.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: DANNY ELFMAN - DARK SHADOWS (2012)
A co ma znaczyć to "w ogóle".Adam pisze:Jakby ktoś w ogóle na to czekał...

#WinaHansa #IStandByDaenerys
chyba zapomniałeś że Burton ma syndrom Ridleya - co rok gorszy film od poprzedniego 
a i Elfman już powiedział dawno wszystko co miał do powiedzenia w jego gotyckich projektach. a tu mamy kolejne dwa w ten sam deseń. dlatego ja nie czekam na to i nie sądzę by to było wielkie dzieło - również filmowe- bo i Elfman formy za dobrej nie ma.

a i Elfman już powiedział dawno wszystko co miał do powiedzenia w jego gotyckich projektach. a tu mamy kolejne dwa w ten sam deseń. dlatego ja nie czekam na to i nie sądzę by to było wielkie dzieło - również filmowe- bo i Elfman formy za dobrej nie ma.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja wiem, że aż ciśnie Ci się na usta: "Burton i Elfman się skończyli", ale to mi nie przeszkadza oczekiwać tych filmów. Tym bardziej, że trailerach zapowiadają się naprawdę świetnie. A po za dla Burtona, nawet jak Elfman nie stworzy czegoś super, to na pewno będzie na przyzwoitym poziomie.
nie. tylko Burton. Elfman nie. On się skończył owszem ale tylko u BurtonaWawrzyniec pisze:Ja wiem, że aż ciśnie Ci się na usta: "Burton i Elfman się skończyli",

dlatego mnie akurat nie interesuje odcinanie kolejnych kuponów od gotycko brzmiących projektówA po za dla Burtona, nawet jak Elfman nie stworzy czegoś super, to na pewno będzie na przyzwoitym poziomie.

#FUCKVINYL
I tak jego ostatnie filmy są znacznie lepsze niż ostatnie filmy RidleyaAdam pisze:chyba zapomniałeś że Burton ma syndrom Ridleya - co rok gorszy film od poprzedniego

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mnie też się podobały. Po za tym "Dark Shadows" to może być szalone połączenie gotyku ze zwariowanymi latami 70tymi. To może wyjść świetny efekt. 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Za Abbą nigdy nie przepadałem. A w ogóle do muzyczne zilustrowania lat 70tych to bez Abby i Bee Geesów, ani ruszy, czy co? Da się i ten klimat otworzyć za pomocą samej muzyki instrumentalnej. I akurat Elfman ma zdolności, talent i coś szaleńczego, aby coś takiego zrobić.
Zwiastun filmu jest świetny, lubię takie filmy Burtona:
http://www.youtube.com/watch?v=4cVcpz8H3Pk&hd=1
No i liczę na Elfmana.
http://www.youtube.com/watch?v=4cVcpz8H3Pk&hd=1
No i liczę na Elfmana.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Adam pisze:ona to akurat się skończyła na bondzie

To, że nie gra w samych blockbusterach i komediach romantycznych, to nie znaczy, że się skończyła. Po prostu wybiera inne role. W ogóle to w jakieś absurdalne kierunki nas ta rozmowa zaprowadzi.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: