I proszę bez krzyżowania mnie przez Pawła i Wawrzyna - ten temat ma być taki jak ten co poświęcono Williamsowi i chyba Hornerowi.
Zaczynamy

kiedyśgrześ pisze:Hansu z klasyki za wiele nie rżnie, bo nie zna
Turek pisze:I proszę bez krzyżowania mnie przez Pawła i Wawrzyna
Panie, gdzie tam!kiedyśgrześ pisze: Nie będzie łatwo, Hansu z klasyki za wiele nie rżnie, bo nie zna
Ufff, UffffTurek pisze:Możecie mi zaufać:)
Naga prawdaWawrzyniec pisze:kiedyśgrześ pisze:Hansu z klasyki za wiele nie rżnie, bo nie zna
Ależ nie krępuj się WojtekWojtek pisze:Panie, gdzie tam!
Turek pisze:Możecie mi zaufać:)
http://www.youtube.com/watch?v=6yAfajTt9x8Turek pisze:Nikomu tym tematem nie chcę nic wytykać. Nie jest on też "odpowiedzią" na rozmowy o re-recach
Do emerytury to i ja się coś osłuchamUfff, Uffff![]()
Sorry, niewyspany jestem, więc będę dzisiaj sucharzył![]()
Niech ktoś szczegółowo omówi Gladiatora, potem przejdziemy od innych. Jak tylko dodam od siebie, bo nigdzie nie zauważyłem, żeby ktoś o tym mówił, że temat Kommodusa brzmi trochę jak fanfara otwierająca Spartacusa. Z tym, że to może być całkiem przypadkowe podobieństwo, jak również Zimmer mógł się tym inspirować i stworzyć mroczną wersję tematu Northa. Posłuchajcie sobie fanfar Kommodusa w scenach na arenie, to może też usłyszycie podobieństwo i się okaże, że wcale nie mam halunów
Początki kariery Hansa to ja słabo znam, poza tym on wtedy czerpał więc z rocka, ale mało to brał od Wagnera, Mahlera, Holsta, Orffa, a nawet od ruskich?kiedyśgrześ pisze: Ależ nie krępuj się Wojteksyp przykładami, najlepiej z początku kariery, z czasów gdy Horner już miał wszystkich ruskich otrzaskanych
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... oX8#t=106sHansu z klasyki za wiele nie rżnie, bo nie zna
Rąbał gdy postanowił zostać kompozytorem przez duże K, ja go lubię tylko za ten cool okres w latach 90-tychWojtek pisze:Początki kariery Hansa to ja słabo znam, poza tym on wtedy czerpał więc z rocka, ale mało to brał od Wagnera, Mahlera, Holsta, Orffa, a nawet od ruskich?
Dzisiaj drodzy państwo wyjeżdżacie mi tu z eklektycznym sianem z Black Hawk, Arvo Parta z Dead Can Dance to i ja pewnie potrafiłbym sobie zmiksować na PC...