Dobra, miejscami bardzo dobra, wręcz wybitna praca Barry'ego. Chociaż niestety dalej nie wywołuje ona na mnie takiego wrażenia jak powinna wywoływać. Gdyż stawiana jest ona naprawdę wysoko na piedestale soundtracków, dlatego też ile razy jej słucham, chcę żeby mnie wreszcie natchnęła. Ale niestety tak nie jest
Najlepsze intra
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
John Barry - The Lion in Winter
Dobra, miejscami bardzo dobra, wręcz wybitna praca Barry'ego. Chociaż niestety dalej nie wywołuje ona na mnie takiego wrażenia jak powinna wywoływać. Gdyż stawiana jest ona naprawdę wysoko na piedestale soundtracków, dlatego też ile razy jej słucham, chcę żeby mnie wreszcie natchnęła. Ale niestety tak nie jest
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O właśnie o to mi chodziło
Mój znajomy polecając mi jakiś czas temu, czy też rok, czy dwa mówił, że muszę poznać dzieło na miarę "Schindler's List", "The Mission" i "The Thin Red Line"
To ja normalnie szok na szokami
I niestety chyba ten balon został trochę za mocno napompowany, gdyż nie zszedłem na zawał zachwytu nad tą ścieżką jak powinienem
A co do "Main Titles" i wejściówek w filmie, to akurat się nie mogę zgodzić, gdyż jest jedna, która bije i zawsze do końca świata będzie bić wszystko na łeb na szyję
Wybaczcie, ale nie mogłem się opanować 
A co do "Main Titles" i wejściówek w filmie, to akurat się nie mogę zgodzić, gdyż jest jedna, która bije i zawsze do końca świata będzie bić wszystko na łeb na szyję
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
I tu się mylisz kolego http://www.youtube.com/watch?v=yj8nJXiy ... re=relatedKoper pisze:main titles, wejściówki, która by biła wszystkie inne.
The Lion in Winter to mój ulubiony Barry obok Tańczącego z Wilkami.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A to nie jest dyskusja o najlepszy kawałek ze "Star Wars", gdyż mnie też inne się bardziej podobają. Zwłaszcza, że wybór jest OGROMNIASTYKoper pisze:ze Star Wars wolę dziesiątki kawałków, jak ten...
Ale jeżeli chodzi o wejściówki to tutaj nie ma co debatować, gdyż ta jest najbardziej rozpoznawalna, najbardziej znana i w ogóle jakby to Adam rzekł "MEGAKULT"
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Każdy ma swojego faworyta i na tym to polega. Pięknie się zaczynają również Nietykalni http://www.youtube.com/watch?v=Hu2FekMa ... re=relatedDanielosVK pisze:1492 też ma lepszą wejściówkę.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Oho, fanboy "Conana" chce przekonać fanboya "Star Wars", że ma racjęKoper pisze:Zapomniałem, toż przecie jeszcze Conan ma ciekawszy titles od SW
P.S. Panowie Moderatorzy, czyli Koperze i Marku tworzymy nowy temat o najlepszych Intrach w historii i przenosimy tę dyskusję tam?