Hans Zimmer - Inception (2010)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Z tego stwierdzenia to się będziesz pewnie jeszcze za 20 lat ze mnie nabijał
A w ogóle to Bladu ma rację. Krytyka i nabijanie się z tego score'u była, a jednak jakoś zaliczacie go do TOP 10 2010 roku. I w sumie to jest dla mnie większy dowód, że miałem rację, niż nawet jak ten score dostanie Oscara i Globa.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nabijanie się było głównie z Twojego "dzieła doskonałego", nie ze scoru, pojmij to wreszcie. A to że ma wady, nie przekreśla go z listy najciekawszych scorów AD 2010, tym bardziej, że rok wybitny to to nie był. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To stwierdzenie padło dokładnie kilka godzin po premierze filmu, kiedy byłem uniesiony obrazem i było czysto emocjonalne. A po za tym już przed jego wypowiedzeniem było tutaj wiele śmichów chichów.
Ja byłem wierny swoim przekonaniom i dalej jestem i widzę, że i inni dostrzegają to co ja dostrzegłem o wiele wcześniej i co przewidziałem o wiele wcześniej.
A rok nie był wcale taki zły, choć oczywiście zgadzam się z Tobą, że "Inception" prezentuje się najciekawiej z listy TOP 10.
Ja byłem wierny swoim przekonaniom i dalej jestem i widzę, że i inni dostrzegają to co ja dostrzegłem o wiele wcześniej i co przewidziałem o wiele wcześniej.
A rok nie był wcale taki zły, choć oczywiście zgadzam się z Tobą, że "Inception" prezentuje się najciekawiej z listy TOP 10.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Przecież tego nie napisałem. Odstaw wreszcie te prochy, chłopie.Wawrzyniec pisze:A rok nie był wcale taki zły, choć oczywiście zgadzam się z Tobą, że "Inception" prezentuje się najciekawiej z listy TOP 10.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
ale chwileczkę, ja tylko napisałem że się fajnie słucha tego komplita, a nie podniecam się jak Ty pisząc probably najbardziej fanbojską reckę w polskim necie na temat danego scoru jak Twój text Incepcji własnieWawrzyniec pisze:Fajnie, że wreszcie ta muzyka zaczyna być doceniania. Aż chce się rzec "lepiej późno niż wcale"Szkoda tylko, że kiedy ja wyrażałem się pozytywnie o tej muzyce, to było oczywiście "Wawrzek LOL i Epic Fail"
![]()
Ale jestem w świątecznym nastroju więc wybaczam grzesznikom![]()

Bladu - to jest wersja expanded z filmu, te 2 utwory co były do ściągnięcia tam też są, ale i tak z nimi nie była muza kompletna, tutaj na bootlegu jest w zasadzie chyba + remiksy.
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dobra, niech będzie to kolejny odcinek z zakompleksionego, samobiczującego się, prowokującego, offtopującego, użalającego się nad sobą Wawrzka, ale po prostu nie mogę obok tego przejść obojętnie, zwłaszcza jak pomyślę sobie, jaka afera była po tym co ja napisałem:
http://www.movie-wave.net/?p=1092
Z góry najmocniej przepraszam i krytykę za me postępowanie przyjmuję.
http://www.movie-wave.net/?p=1092
Z góry najmocniej przepraszam i krytykę za me postępowanie przyjmuję.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore