Game Of Thrones & House of the Dragon - Ramin Djawadi (dyskusja o score i serialu)
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Re: Game Of Thrones - Ramin Djawadi (dyskusja o score i seri
Piąty odcinek rzeczywiście słaby - szkoda, bo moim zdaniem odc. 1 i 2 obecnego sezonu były bardzo dobre, a odc. 3 był dobry. Taka passa w tym serialu ostatnio się nie zdarzała i byłem dobrej myśli. No ale może to chwilowa zadyszka. Na razie mi się podoba, a serialowy Ogar jest ekstra. Zarzuty "budżetowe" Wawrzyńca jak zwykle wydumane i przystosowane do z góry założonej tezy, ale widziałem, że na KMF już go za to słusznie zdissowali. 

koszt stąd, że cała obsada brała w ostatnich seriach po milion za odcinek, także porównanie nieco z dupyTemplar pisze:Na pierwszym miejscu co ciekawe są PrzyjacieleW finałowym sezonie koszt jednego odcinka wynosił 10 mln dolarów

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Patrzcie jaki stalker.Marek Łach pisze:Zarzuty "budżetowe" Wawrzyńca jak zwykle wydumane i przystosowane do z góry założonej tezy, ale widziałem, że na KMF już go za to słusznie zdissowali.

Ale oboje dalej oglądamy serial i pewnie dzisiaj/jutro znowu spędzimy godzinkę z nim.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
"Spoko, szkoły obejrzą"? 

Skoro już cytujemy to "przyjdą" 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Wiem, ale tutaj nie pasowało, no chyba, że do domu 

wreszcie jakiś odcinek w którym widać jakieś aktorstwo 

#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
Cała akcja z uwalnianiem Theona idiotyczna - ale tak to jest, jak próbują dodać coś, czego nie było w książce, a zarazem nie chcą za bardzo zmieniać linii fabularnej i jeszcze zmieścić to wszystko w pięciu minutach - gość otwiera kluczem klatkę z chartami, zamiast jebnąć mu toporkiem to stoją i się gapią jak idioci.
Poza tym, co tam robiła ta laska zamknięta w sejfie na koniec drugiego sezonu? Nie, żebym narzekał, bo IMO najładniejsza z całej obsady
No i fajnie, że taką jebitną piramidę to postawiono zaledwie kilka lat wcześniej
reszta jak najbardziej na plus (oprócz wejścia tematu Lannisterów w końcówce, brzmiało to raczej jak parodia
) - scena, w której Varys i Oberyn gadają o Chopinie w sali tronowej - takie sceny były siłą pierwszego sezonu, a potem się to rozeszło po kościach, bo trzeba było gonić z akcją i przyciągać widzów cycem i mieczem. IMO jakby zamienili każdą burdelową scenę właśnie na coś takiego, to by poziom serialu zdecydowanie by się podniósł.
Poza tym, co tam robiła ta laska zamknięta w sejfie na koniec drugiego sezonu? Nie, żebym narzekał, bo IMO najładniejsza z całej obsady

No i fajnie, że taką jebitną piramidę to postawiono zaledwie kilka lat wcześniej

reszta jak najbardziej na plus (oprócz wejścia tematu Lannisterów w końcówce, brzmiało to raczej jak parodia

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
No jeśli zawsze tak robi to polecam obejrzeć m.in. pierwszy odcinek tego sezonu jeszcze raz, tylko bez przewijania tym razemWawrzyniec pisze:Tobie się nie podoba muzyka i dlatego zaczynasz oglądać ten serial zawsze z 1 minutowym i 47 sekundowym opóźnieniem. Zawsze.

- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Drugi raz w tym sezonie jestem ciekawy następnego odcinka.
Świetny odcinek, jak dla mnie najlepszy w tym sezonie, końcówka rewelacyjna i też czekam z niecierpliwością na kolejny. Ramin też pozytywnie tym razem, bardzo dużo muzyki co prawda jak zwykle nie było, ale ładnie podłożona, w miarę głośno i do niczego nie mogę się przyczepić.
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Może po prostu producenci wyleczyli u Doktora L. swoją fobię odnośnie muzyki 

- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Końcówka oczywiście najlepsza. Postać Tyriona jest najlepsza( najciekawsza ) i to od pierwszego sezonu. Czas by coś zrobili ciekawego ze Starkami
- Wojteł
- John Williams
Przecież cały czas robią - konsekwentnie ich wyrzynają 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara