Hans Zimmer - Inception (2010)
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
He,he - poznaję swoje postydziekan pisze:Wchodze dzisiaj rano na filmweb a tam taki zaskok![]()
Zimmerowi nawet na filmwebie sie dostaje i to w temacie The Last Airbendera!!!
http://www.filmweb.pl/film/Ostatni+W%C5 ... da,1451066

cóż,prawdą jest że Zimmer się ostatnimi laty nie wysila ale akurat " Incepcia " zła nie jest - przynajmniej jak na score do filmu Nolana.

To chyba nie w tym problem ...Zimmer bierze za dużo zleceń. Jeden film dwa lata, by starczył, żeby jego muzyka ocierała się o geniusz. Wink
Williams też miał cztery projekty w 2005 r ( ale to dawno było ...

A ja liczę na to że John Williams jeszcze mnie czymś zaskoczyTo samo co u Williamsa

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
lis23 pisze:dziekan pisze: http://www.filmweb.pl/film/Ostatni+W%C5 ... da,1451066
ciekawy gust"a ostatni utwór(chodzi o TLA) to arcydzieło i kandydat do utworu roku - no,może powalczy z ' Time " Zimmera"

nieźle się słucha Incepcji Expanded na 2cd

Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wawrzek przepraszam wybacz niewiernemuWawrzyniec pisze:Fajnie, że wreszcie ta muzyka zaczyna być doceniania. Aż chce się rzec "lepiej późno niż wcale"Szkoda tylko, że kiedy ja wyrażałem się pozytywnie o tej muzyce, to było oczywiście "Wawrzek LOL i Epic Fail"
![]()
Ale jestem w świątecznym nastroju więc wybaczam grzesznikom![]()

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A co, piszesz kolejne recenzje z użyciem tego prześmiesznego określenia? 
Może od razu nam wytłumacz... skoro "Incepcja" jest dziełem doskonałym, to znaczy, że TTRL, które nie jest takie jak "Incepcja" nie jest nim? Przykre to.

Może od razu nam wytłumacz... skoro "Incepcja" jest dziełem doskonałym, to znaczy, że TTRL, które nie jest takie jak "Incepcja" nie jest nim? Przykre to.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Darujmy już sobie to słowo dzieło doskonałe, gdyż użyłem je w formie przenośni. A po za tym nie może być kilka muzycznych dzieł? Przecież Ty sam pewnie masz parę soundtracków, które uważasz, za wybitne itd.Koper pisze:Może od razu nam wytłumacz... skoro "Incepcja" jest dziełem doskonałym, to znaczy, że TTRL, które nie jest takie jak "Incepcja" nie jest nim? Przykre to.
To mnie nie może się "TTRL" i "Inception" podobać, tylko albo jedno, albo drugie.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Oj, nie chce mi się znowu kontynuować tych przepychanek. Zwłaszcza, że to co miałem napisać o tym scorze już napisałem.Koper pisze:Doskonałość może być tylko jedna.Absolut. Skończona perfekcja. Skoro jest nim "Incepcja", to znaczy, że TTRL nie jest. Jest tylko dobrym scorem.
Historia dobitnie pokazuje, że ludzie są omylni i wiele razy nie potrafili w porę docenić wielkich rzeczy, wielkich ludzi i wielkich czynówKoper pisze:PS: Doskonałość w ankiecie ma średnią ocen 3,69.

#WinaHansa #IStandByDaenerys