HANS ZIMMER - INTERSTELLAR (2014)
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Re: HANS ZIMMER - INTERSTELLAR (2014)
Mogło być gorzej, mogli z Niemiec to sprowadzać
Ponad 75 euro kosztuje na niemieckim Amazonie
Ja jeszcze czekam, może w innych sklepach się pojawi, nie ma co się spieszyć, szybko nie zniknie, a później możemy żałować, bo się okaże że w Saturnie/MM nagle się pojawi ze znacznie niższą ceną 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I dalej nie wiem co w tym śmiesznego?Tomek pisze:Pewnie, wszystkich tych Zimmera, które winno się lubićWawrzek jest wyznawcą "nowego" (czyt. pumpinu vel szukania głębi vel 'metody') Zimmera, co wielokrotnie podkreślał przecie
![]()

I oczywiście, że od "Days of Thunder" wolę słuchać "Interstellar", "Inception", trylogię Mrocznego Rycerza i większość prac z przełomu "The Thin Red Line"-"Gladiator".
#WinaHansa #IStandByDaenerys
5 stów chcą u nas
pogięło ich
przecież sproawadzenie tego z usa to jakieś 350 zl max..

#FUCKVINYL
Nie, no przecież ze Słońca Narodu nie można się śmiać ani żartować, ani z jego wyznawcówWawrzyniec pisze:I dalej nie wiem co w tym śmiesznego?

Aż pięć dni zajęło Ci odpisanie na to?Wawrzyniec pisze:I akurat w tym Zimmerze jakiego ja lubię to z tym "pumpin" bym nie przesadzał. I oczywiście większość z Was może lubić dawne score'y Hansa Zimmera, tylko jednocześnie często odnoszę wrażenie, że chcielibyście, żeby się on zatrzymał w tamtej epoce i teraz pamiętany jedynie był z kolejnych wznowień jego starych hitów. Jasne te prace można lubić, ale ja od lubienia wolę kompozytora ceniić. A ja po prostu uważam Zimmera za poważnego kompozytora i cenię go właśnie za tę drogę jaką przeszedł, a nie że stał się reliktem przeszłości.
I oczywiście, że od "Days of Thunder" wolę słuchać "Interstellar", "Inception", trylogię Mrocznego Rycerza i większość prac z przełomu "The Thin Red Line"-"Gladiator".

Lulz, wcześniej było za 249zł, teraz zmieniliAdam pisze:5 stów chcą u naspogięło ich
![]()
przecież sproawadzenie tego z usa to jakieś 350 zl max..

coś w tym może byćTemplar pisze:bo się okaże że w Saturnie/MM nagle się pojawi ze znacznie niższą ceną

"Couldn't believe my eyes today in a local (Switzerland) consumer electronics market... there it was, black and thick in the CD compartement: The Illuminated Star Projection Edition for just CHF 29.95 (about $30)."
na bank jakiś szkopski market nie dla idiotów
#FUCKVINYL
Jakieś 120zł, no za tyle to z chęcią bym kupił. Zapytam się kuzyna (kierowcy tira) czy nie będzie w najbliższym czasie przejeżdżał przez Szwajcarię 

- galljaronim
- John Powell
- galljaronim
- John Powell
Nawet fajny artykuł, nie spodziewałem się że coś takiego zobaczę na TVN24.pl 

Nie no, normalnie zabawne są te przypisy: Francuz Alexandre Desplat - największy konkurent Zimmera
Tylko tak jak mówiłem, Akademia nie ocenia na pierwszym miejscu muzyki, tylko przede wszystkim filmy jako całość
Ale artykuł spoko. Na Zimmerze może się wypromować Desplat
I nawet jest krótka wzmianka o Johannssonie 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Muzyczny inżynier, który zaczynał z Polakiem

Dobrze, że nie wspomnieli, że będą w Krakowie pewnie jadł polską kuchnię...
A ja im bliżej tych Oscarów tym bardziej się obawiam, że Hans Zimmer zostanie oszukany i okradziony.

Ale nawet jeżeli do tego ma dojść i nie będzie to muzyka kojarzona z Oscarem, to będzie ona kojarzona z kosmosem, a tu już jest coś.

Ostatnio zmieniony ndz lut 01, 2015 03:03 am przez Wawrzyniec, łącznie zmieniany 2 razy.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
To prawdaWawrzyniec pisze:![]()
Polskie kompleksy czasami naprawdę są przerażające.
Zawsze się zastanawiałem, czy im się nie popieprzył z tym gitarzystą, tylko że on chyba też ma tyle polskich korzeni, co ja celtyckichWawrzyniec pisze:Tak samo jak polska Wikipedia to jedyne miejsce, w którym się spotkałem, że John Williams może mieć jakieś polskie korzenie.

Williams?Wawrzyniec pisze:Dobrze, że nie wspomnieli, że będą w Krakowie pewnie jadł polską kuchnię...

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara