Z karnetami oczywiście jest zamieszanie, ale udało mi się kupić

W Moskie to powybijali szyby i następnego dnia musieli zamknąć.Templar pisze:W Warszawie jak otwierali to było więcej ludzi, rekord wtedy ustanowiliśmy w liczbie klientów, ale chyba go pobili jużWawrzyniec pisze:jak podczas otwarcia pierwszego McDonald'sa w Moskwie?
Ależ ja nie chcę, żeby było same BUM BUM. Zważywszy, że ja po słuchaniu Briana, lubię sięgnąć sobie po PLUM PLUM coś oznacza. Chodzi, aby znaleźć złoty środek BUM PLUM BUM PLUM. Niestety pomijając "Matrixa", który będzie miażdżył, mamy zdecydowanie nadmiar PLUM PLUM. Np. muzyka do dokumentów Herzogahp_gof pisze: No ale jeśli kogoś interesuje tylko muzyka BUM BUM, a PLUM PLUM już nie, no to faktycznie może być dla niego lipa![]()
I dobrze. Ja sam nie chcę wyjść na jakiegoś pieprzonego egoistę, który nie ma za grosz empatii. Poprzedni FMF był bardzo podobnie przygotowany, więc też pora, aby inni mieli coś dla siebie.Marek Łach pisze:Mi się podoba.
Za późnoWawrzyniec pisze:Ja sam nie chcę wyjść na jakiegoś pieprzonego egoistę, który nie ma za grosz empatii.
A skąd info, że ten koncert to będzie muza serialowa, ogłosili jednego z 10 póki co, pozostali wcale nie muszą być znani tak jak Morris z muzyki do seriali.Wawrzyniec pisze:Z tym Morrisem i w ogóle tą muzyką do serialów to mam swoje wątpliwości. Mimo, że Koper robi ze mnie fanboya Morrisa, gdyż tam parę razy coś pozytywnego napisałem, to jakoś nie czekam na ten koncert. Co to będzie? Temat z Tudorów, Borgiów i Pillars of Earth i jakoś ciężko mi sobie coś wyobrazić. Chyba, że Morris jakieś suity przygotuje. Tym bardziej mnie zastanawia ta reszta serialowa. Giacchino, ani nikt z GRCP się przecież nie pojawi.Daniel Licht z "Dextera"?
![]()
Sam nie wiem.