Howard Shore - Hobbit
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Howard Shore - Hobbit
Fanbojom niewiele trzeba do wybudzenia z letargu 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Templar
A co mamy przeżywać to, że Shore nas wychujał? Lepiej o Zimmerze pogadać

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No, akurat są ciekawsze rzeczy niż Zimmer 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
jeszcze nie słyszeliśmy całego scoru
a ja od 2 lat mówiłem że to będą kopalniane odkopy z Lotra i nikt nie wierzył. Tyle że ja na to liczyłem właśnie i będzie i tak geniusz 
NO CD = NO SALE
-
Templar
Kij z odkopami, mówię o pieśni krasnoludów, taki geniusz miał być, a to nawet nie jego 
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A czy to ważne czyje?
To tylko fanboje patrzą na nazwisko, zamiast na jakość muzy. 
ano, to fakt - biedny Danielos miał taką minę jak się o tym dowiedział, i też o tym że nie będzie oskara za song, bo również nie Shore'a:Templar pisze:mówię o pieśni krasnoludów, taki geniusz miał być, a to nawet nie jego
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zaraz, daj mi się zastanowić.Koper pisze:No, akurat są ciekawsze rzeczy niż Zimmer
Ale ja sam apeluję, aby nie offtopić Zimmerem. I gdybym był podłym trollem to bym się cieszył, jakim zainteresowanie cieszy się Zimmer, ale jednak moja empatia mi zabrania.
Więc lepiej rozmawiać o "Hobbicie". Pytanie tylko czy o Shorze, czy Planu 9 z Kosmosu?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Jakoś w scorach RCP Ci nie przeszkadza, że je pisze 20 osób a tu masz problem bo jest więcej niż 1.Wawrzyniec pisze:Pytanie tylko czy o Shorze, czy Planu 9 z Kosmosu?
-
hp_gof
Odczepcie się od Danielosa, ok?
Jak będzie score, przyjdzie ocena. Nakręcanie się po usłyszeniu próbek nie ma sensu. Mnie się średnio one podobają, ale mimo to widzę w nich duży potencjał, który z pewnością sprawdzi się w filmie. Na pewno ten score spodoba mi się bardziej niż ten do Skyfall...
Jak będzie score, przyjdzie ocena. Nakręcanie się po usłyszeniu próbek nie ma sensu. Mnie się średnio one podobają, ale mimo to widzę w nich duży potencjał, który z pewnością sprawdzi się w filmie. Na pewno ten score spodoba mi się bardziej niż ten do Skyfall...
Ostatnio zmieniony pt lis 09, 2012 18:55 pm przez hp_gof, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A czy ja mówię, że mi to przeszkadza? Ja do "Hobbita" mam stosunek zwisający. Jak będzie dobrze to dobrze, a jak nie to świat się mi nie zawali. Zresztą od kiedy zrobili z tego trylogię moje zainteresowanie jeszcze bardziej zmalało.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Hę? A Ty co? Myślisz, że jesteś Terminator?Adam pisze:błąd.