Jaka to melodia? ODCINEK 3: Back To The Future
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dziękuję. Najwidoczniej te nowe zasady ustaliliście w okresie nominacji do Oscara i jak wiadomo wtedy byłem dość zajęty.
Ale nie powiem, aby mi się te nowe zasady do końca podobały. Gdyż jednak fajne było, że ten co zgadł, sam mógł coś zadać. Zresztą według tej listy to sam musiałbym sporo zadawać, a wiadomo, że z moimi wąskimi horyzontami to nie za bardzo.
Ale nie powiem, aby mi się te nowe zasady do końca podobały. Gdyż jednak fajne było, że ten co zgadł, sam mógł coś zadać. Zresztą według tej listy to sam musiałbym sporo zadawać, a wiadomo, że z moimi wąskimi horyzontami to nie za bardzo.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Nie wiem jak to wypali, ale na pewno będzie ciekawie, a nie tylko Ele, ja, ja EleWawrzyniec pisze:Ale nie powiem, aby mi się te nowe zasady do końca podobały. Gdyż jednak fajne było, że ten co zgadł, sam mógł coś zadać

Wawrzyniec pisze:Zresztą według tej listy to sam musiałbym sporo zadawać, a wiadomo, że z moimi wąskimi horyzontami to nie za bardzo.
Bzdura

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jak obgadamy do końca zasady.Koper pisze:Dobra, to kiedy ruszamy?

Mnie pasuje.I propozycja zmiany do regulaminu. Jednego dnia może być wstawiona tylko jedna zagadka. Jeśli ktoś nawet odgadnie w 10 minut po wstawieniu, to następna może być wrzucona dopiero dnia następnego. Inaczej mamy ładny bajzel.
Ja tu nie mam nic do gadania. Zbiera się trójka, która chce grać i możemy zaczynać.Wawrzyniec pisze:To Bucholc jest tutaj jakby co Game Masterem, więc do niego należy się pytać.

Jeszcze bym to zrozumiał, gdyby to były lata 30-te ubiegłego wieku..Ja sam nie wiem czy mam wystarczająco dużo pomysłów na zagadki.![]()

Np. nowością jest to, że kto źle odpowie ten wpłaca 1zł na fundusz zagadkowy. Później pieniądze przeznacza się na nagrody.A w ogóle to o jakich zmianach mówicie?

Potwierdzam.Mystery Man pisze:Skoro mamy iść wg listy:
to proponuję, aby każdy kto chce zadawać, się potwierdził,
Tak. To było jasne i czytelne. Po zmianie może się zrobić bałagan, ale po prawdzie wolę bałagan niż "te same" zagadki.. Zobaczymy jak wypali. Będzie do bani to się zmieni.Wawrzyniec pisze:Ale nie powiem, aby mi się te nowe zasady do końca podobały. Gdyż jednak fajne było, że ten co zgadł, sam mógł coś zadać.
Możesz się zrzec zadawania.Zresztą według tej listy to sam musiałbym sporo zadawać, a wiadomo, że z moimi wąskimi horyzontami to nie za bardzo.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zrzec zadawania to się nie chcę. Najwyżej będę zadawał moje wąskohoryzontalne, nieciekawe, do bólu przewidywalne zagadki.
Jeszcze pomyślę nad udziałem, gdyż w połowie lutego przepadam, a w marcu mogę mieć sporo roboty, więc sam nie wiem jak czasowo i czy w ogóle dam radę wyzwaniu
A w ogóle co robimy z publicznością i kibicami?
Jeszcze pomyślę nad udziałem, gdyż w połowie lutego przepadam, a w marcu mogę mieć sporo roboty, więc sam nie wiem jak czasowo i czy w ogóle dam radę wyzwaniu

A w ogóle co robimy z publicznością i kibicami?
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ostatnio nie było tak źle.Wawrzyniec pisze:Zrzec zadawania to się nie chcę. Najwyżej będę zadawał moje wąskohoryzontalne, nieciekawe, do bólu przewidywalne zagadki.

Zadawanie to jedno, a odpowiadanie to drugie.. Odpowiadać przecież nie trzeba za każdym razem. A same zagadki jak przygotujesz to możesz u mnie zdeponować razem z podpowiedziami.Jeszcze pomyślę nad udziałem, gdyż w połowie lutego przepadam, a w marcu mogę mieć sporo roboty, więc sam nie wiem jak czasowo i czy w ogóle dam radę wyzwaniu![]()

Ostatnio zmieniony śr lut 10, 2010 20:07 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 2 razy.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Publiczność oczywiście może być, czemu nie. Tylko... jakby to napisać
Ale jako, że chcemy, aby był porządek i wszystko było jak powinno być, to tak sobie myślę... Nie żebym tutaj kogoś posądzał, czy coś w tym stylu, ale mam takie, w sumie sam nie wiem skąd, obawy. I to nie przed publicznością, kibicami. A bardziej przed takimi "kibolami", a dokładniej rzecz "kibolamilolami" i w sumie stąd takie moje, może niepotrzebne przemyślenia.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ktoś wyprzedził..Althazan pisze:Raz byłem blisko...

Tego to już by musiał pilnować moderator..Wawrzyniec pisze:Nie żebym tutaj kogoś posądzał, czy coś w tym stylu, ale mam takie, w sumie sam nie wiem skąd, obawy. I to nie przed publicznością, kibicami. A bardziej przed takimi "kibolami", a dokładniej rzecz "kibolamilolami" i w sumie stąd takie moje, może niepotrzebne przemyślenia.