Jaka to melodia? ODCINEK 3: Back To The Future

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#901 Post autor: Wawrzyniec » śr lut 10, 2010 18:52 pm

Dziękuję. Najwidoczniej te nowe zasady ustaliliście w okresie nominacji do Oscara i jak wiadomo wtedy byłem dość zajęty.
Ale nie powiem, aby mi się te nowe zasady do końca podobały. Gdyż jednak fajne było, że ten co zgadł, sam mógł coś zadać. Zresztą według tej listy to sam musiałbym sporo zadawać, a wiadomo, że z moimi wąskimi horyzontami to nie za bardzo.
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#902 Post autor: Koper » śr lut 10, 2010 19:06 pm

Nie dogodzisz. Jak panienka. :P

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#903 Post autor: Mystery » śr lut 10, 2010 19:07 pm

Wawrzyniec pisze:Ale nie powiem, aby mi się te nowe zasady do końca podobały. Gdyż jednak fajne było, że ten co zgadł, sam mógł coś zadać
Nie wiem jak to wypali, ale na pewno będzie ciekawie, a nie tylko Ele, ja, ja Ele :P

Wawrzyniec pisze:Zresztą według tej listy to sam musiałbym sporo zadawać, a wiadomo, że z moimi wąskimi horyzontami to nie za bardzo.

Bzdura :P Jak założymy, że będzie 7 zawodników, to przy jednej zagadce dziennie wyjdzie, że zadasz raz na tydzień, ale jak będzie Bucholc, Babuch i Koper to ich zagadki mogą trwać i przez trzy dni, więc wychodzi, że każdy zada co najmniej jakieś 2 zagadki na miesiąc :)

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#904 Post autor: Bucholc Krok » śr lut 10, 2010 19:29 pm

Koper pisze:Dobra, to kiedy ruszamy? :P
Jak obgadamy do końca zasady. :) Żeby nowy wątek nie zaczynał się od deliberacji nad zasadami. Poza tym muszę spisać te wszystkie zmiany, a sami widzicie, że ciągle dochodzą nowe i ciągle ktoś nagle zauważa, że coś mu się nie podoba. :)
I propozycja zmiany do regulaminu. Jednego dnia może być wstawiona tylko jedna zagadka. Jeśli ktoś nawet odgadnie w 10 minut po wstawieniu, to następna może być wrzucona dopiero dnia następnego. Inaczej mamy ładny bajzel. :)
Mnie pasuje.
Wawrzyniec pisze:To Bucholc jest tutaj jakby co Game Masterem, więc do niego należy się pytać.
Ja tu nie mam nic do gadania. Zbiera się trójka, która chce grać i możemy zaczynać. :)
Ja sam nie wiem czy mam wystarczająco dużo pomysłów na zagadki. :?
Jeszcze bym to zrozumiał, gdyby to były lata 30-te ubiegłego wieku.. :)
A w ogóle to o jakich zmianach mówicie? :?
Np. nowością jest to, że kto źle odpowie ten wpłaca 1zł na fundusz zagadkowy. Później pieniądze przeznacza się na nagrody. ;)
Mystery Man pisze:Skoro mamy iść wg listy:
to proponuję, aby każdy kto chce zadawać, się potwierdził,
Potwierdzam.
Wawrzyniec pisze:Ale nie powiem, aby mi się te nowe zasady do końca podobały. Gdyż jednak fajne było, że ten co zgadł, sam mógł coś zadać.
Tak. To było jasne i czytelne. Po zmianie może się zrobić bałagan, ale po prawdzie wolę bałagan niż "te same" zagadki.. Zobaczymy jak wypali. Będzie do bani to się zmieni.
Zresztą według tej listy to sam musiałbym sporo zadawać, a wiadomo, że z moimi wąskimi horyzontami to nie za bardzo.
Możesz się zrzec zadawania.

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#905 Post autor: Wawrzyniec » śr lut 10, 2010 19:47 pm

Zrzec zadawania to się nie chcę. Najwyżej będę zadawał moje wąskohoryzontalne, nieciekawe, do bólu przewidywalne zagadki.
Jeszcze pomyślę nad udziałem, gdyż w połowie lutego przepadam, a w marcu mogę mieć sporo roboty, więc sam nie wiem jak czasowo i czy w ogóle dam radę wyzwaniu :?

A w ogóle co robimy z publicznością i kibicami?

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#906 Post autor: Koper » śr lut 10, 2010 19:57 pm

Wawrzyniec pisze:A w ogóle co robimy z publicznością i kibicami?
A co chcesz robić? Za bilety kasować? :D

Awatar użytkownika
Althazan
+ Georges Delerue +

#907 Post autor: Althazan » śr lut 10, 2010 20:02 pm

A co? Publiczność też by zadała z jedną prostą zagadkę... ;)

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#908 Post autor: Bucholc Krok » śr lut 10, 2010 20:03 pm

Wawrzyniec pisze:Zrzec zadawania to się nie chcę. Najwyżej będę zadawał moje wąskohoryzontalne, nieciekawe, do bólu przewidywalne zagadki.
Ostatnio nie było tak źle. :)
Jeszcze pomyślę nad udziałem, gdyż w połowie lutego przepadam, a w marcu mogę mieć sporo roboty, więc sam nie wiem jak czasowo i czy w ogóle dam radę wyzwaniu :?
Zadawanie to jedno, a odpowiadanie to drugie.. Odpowiadać przecież nie trzeba za każdym razem. A same zagadki jak przygotujesz to możesz u mnie zdeponować razem z podpowiedziami. :)
Ostatnio zmieniony śr lut 10, 2010 20:07 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#909 Post autor: Wawrzyniec » śr lut 10, 2010 20:06 pm

Publiczność oczywiście może być, czemu nie. Tylko... jakby to napisać :? Ale jako, że chcemy, aby był porządek i wszystko było jak powinno być, to tak sobie myślę... Nie żebym tutaj kogoś posądzał, czy coś w tym stylu, ale mam takie, w sumie sam nie wiem skąd, obawy. I to nie przed publicznością, kibicami. A bardziej przed takimi "kibolami", a dokładniej rzecz "kibolamilolami" i w sumie stąd takie moje, może niepotrzebne przemyślenia.

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#910 Post autor: Bucholc Krok » śr lut 10, 2010 20:07 pm

Althazan pisze:A co? Publiczność też by zadała z jedną prostą zagadkę... ;)
A to trzeba najpierw zdobyć choć 1 punkt.. :)

Awatar użytkownika
Althazan
+ Georges Delerue +

#911 Post autor: Althazan » śr lut 10, 2010 20:09 pm

Bucholc Krok pisze:A to trzeba najpierw zdobyć choć 1 punkt.. :)
Raz byłem blisko... :lol:

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#912 Post autor: Bucholc Krok » śr lut 10, 2010 20:12 pm

Althazan pisze:Raz byłem blisko... :lol:
Ktoś wyprzedził.. :) Teraz będzie większe urozmaicenie, więc i szanse będą większe. :)
Wawrzyniec pisze:Nie żebym tutaj kogoś posądzał, czy coś w tym stylu, ale mam takie, w sumie sam nie wiem skąd, obawy. I to nie przed publicznością, kibicami. A bardziej przed takimi "kibolami", a dokładniej rzecz "kibolamilolami" i w sumie stąd takie moje, może niepotrzebne przemyślenia.
Tego to już by musiał pilnować moderator..

Awatar użytkownika
VPFreeMan
Asystent orkiestratora

#913 Post autor: VPFreeMan » czw lut 11, 2010 09:18 am

Mystery Man pisze:to proponuję, aby każdy kto chce zadawać, się potwierdził, bo głupio czekać dwa dni na kogoś, kto nie ma zamiaru brać udziału w zabawie.

Potwierdzam :D

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#914 Post autor: Adam » czw lut 11, 2010 09:43 am

Potwierdzam
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#915 Post autor: Adam » czw lut 11, 2010 09:50 am

Wawrzyniec pisze:"kibolamilolami".