cichooooKaonashi pisze:Choć patrząc na to, jak słaby temat villaina napisał ostatnio Williams, to poprzeczka nie jest zawieszona zbyt wysoko.

cichooooKaonashi pisze:Choć patrząc na to, jak słaby temat villaina napisał ostatnio Williams, to poprzeczka nie jest zawieszona zbyt wysoko.
jaki villain, taki temat.Kaonashi pisze:Choć patrząc na to, jak słaby temat villaina napisał ostatnio Williams
OK, uśmiałem się.Koper pisze:Wypłynęła nawet tracklista:Adam pisze:come on... wpadnie Vader na ekran, a ten nam zaplumka na fortepianie jakiś swój nowy temat?![]()
1. The Curious Case of Anakin Skywalker (piano solo: Lang Lang)
2. Mr. Magorium's Wonder Empire
3. The Painted Vader
4. Deathstar, Caution
5. Fantastic Mr. Solo (flute solo: A. Desplat)
6. The Emperor's Speech
7. The Grand Tatooine Hotel
8. Stormtrooper with a Pearl Armor
9. The Tarkin Defence
10. Rise of the Rebels
11. Imperial March for Piano and Flute (Lang Lang, A. Desplat)
http://www.slashfilm.com/force-awakens-visual-effects/"The Force Awakens actually has more visual effects shots than Star Wars: the Phantom Menace. Not only that, while The Phantom Menace had more miniature work than all of the original trilogy films combined, The Force Awakens features not one miniature."
Zamaist Imperial MArch będzie Imperial Waltz.Wawrzyniec pisze:OK, uśmiałem się.Przy czym tak szczerze to jest mi obojętne co tam Desplat wymyśli i jeżeli będzie chciał, to może i dla Vadera skomponować jakiś walczyk.
Bardzo na to liczę, i to wcale nie za nazwisko, a za najlepszą moim zdaniem muzykę filmową 2015 roku, ale czuję, że statuetkę dostanie Morricone. Też bym się nie zmartwił. A może rzeczywiście Newman? Oj, ciekawie będzie za te dwa tygodnieAdam pisze:Williams wygra Oscara. Czuję to.
??? z domu się dzisiaj nie ruszałemPawel P. pisze:co może potwierdzić kolega Mefisto.
Ups, To w każdym razie Michał z tego forum, z wydaje mi się podobnym nickiem. Michał, help!Mefisto pisze:??? z domu się dzisiaj nie ruszałemPawel P. pisze:co może potwierdzić kolega Mefisto.