THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
Re: THOMAS NEWMAN - JAMES BOND: SKYFALL (2012)
a ja wole Lane Del Rey jakbym miał wybierac z lasek..
NO CD = NO SALE
Adam pisze:a ja wole Lane Del Rey jakbym miał wybierac z lasek..
dobra sztuka

Swoją drogą można by było założyć temat z ankietą: najlepsza piosenka z Bonda, o ile nie było 

hp_gof pisze:Swoją drogą można by było założyć temat z ankietą: najlepsza piosenka z Bonda, o ile nie było
dobrych kilka piosenek z 007 jest ex equo numero uno

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mądry wybór, genialny wybór. Ostatnio na okrągło słucham Lany.Adam pisze:a ja wole Lane Del Rey jakbym miał wybierac z lasek..
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Przykładowe zestawienie:
http://www.youtube.com/watch?v=qtKYav68KDQ
http://www.youtube.com/watch?v=qtKYav68KDQ
bez przesady. po prostu Lana jest lepsza. ileż mozna słuchać tych łzawych akustycznych pioseneczek acapella w wykonaniu adelki. to nie są już czasy shirley bassey..Wawrzyniec pisze:Mądry wybór, genialny wybór.
NO CD = NO SALE
Można. Oczywiście, że można! I sprzeda się to jak świeże bułeczki 

to akurat tyczy się każdej bondowej piosenki ktokolwiek by nie spiewał.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hej, sam bym tego lepiej nie ujął. Ostatnio na trasę wziąłem sobie płytę Lany i Adele. Adele na początku OK, ale po pewnym czasie zaczęła mnie męczyć i nużyć. A Lana to co innego. Fajnie się tego słucha, ma jakiś styl. Bardzo lubię Lanę.Adam pisze:bez przesady. po prostu Lana jest lepsza. ileż mozna słuchać tych łzawych akustycznych pioseneczek acapella w wykonaniu adelki. to nie są już czasy shirley bassey..

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Dobrze, że nowe Bondy zerwały z tradycją nadawaniu tytułu filmu piosence i wykorzystywaniu go jako część tekstu. Jak sobie słucham tego zestawienia i tych wszystkich wykonawców wyśpiewujących tytuł filmu to mi się trochę śmiać chce z efektu tego zestawienia
Nie wyobrażam sobie Adelki śpiewającej "Nevermind I'll find Skyfall like youuuuuuu, Skyfall has it, Skyfall has it, should I give up or should I just keep chasing Skyfalls?" la la la 
By the way, Lama ma fatalnie wykrzywione uste, don't like it. Wolę Adele's Tottenham accent
Chociaż Lama fakt, piosenki ma fajne 

By the way, Lama ma fatalnie wykrzywione uste, don't like it. Wolę Adele's Tottenham accent

Trudny wybór, sporo bym dał na 1. miejsce, ale tak patrząc na ilość moich odtworzeń to lista by wyglądałaby tak:hp_gof pisze:Swoją drogą można by było założyć temat z ankietą: najlepsza piosenka z Bonda, o ile nie było
1. a-ha - The Living Daylights
2. Tina Turner - GoldenEye
3. Lulu - The Man With the Golden Gun
4. Gladys Knight - License to Kill
5. Duran Duran - A View to a Kill
6. Sheena Easton - For Your Eyes Only
7. Shirley Bassey - Diamonds Are Forever
8. Paul McCartney & Wings - Live and Let Die
9. Chris Cornell - You Know My Name
10. Madonna - Die Another Day
Prawie połowa piosenek na pierwszym miejscu? Nieźle 

Jak myślisz Adam, jak duża jest szansa, że za parę miechów wydadzą to samo, tylko ze Skyfall dorzuconym? Bo nie wiem czy brać - w sumie z jułkej tak drogo nie wychodzi.Adam pisze:powaliło ich z ceną. standard u nas imperialowy - 100% drożej niz w usanawet mi się nie chce sprawdzac co w naszej edycji wycięli - pewnie zaczęli jak zwykle od DTSa

a tutaj więcej stron z wydania BD -- http://hmv.com/hmvweb/navigate.do?ctx=1 ... ageID=5712
Reklama Coli Zero ze Skyfall. Czyzby w tle Bond theme by Newman?

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 6cnY2Kt5MY
W przypadku reklamy Coli Zero z QoS - bylo slychac piosenke. A tutaj co? Jaja sobie robia?!?!