Ale mimo wszystko prosiłbym o zakończenie offtopa. Gdyż mimo, że mój wewnętrzny troll cieszy się, że w temacie o rzekomej "ścieżce roku" dyskutujemy o tej prawdziwej ścieżce roku.

Dlatego też wracajmy do "Hobbita" o ile jest do czego wracać.

http://www.youtube.com/watch?v=xoMgnJDXd3kWawrzyniec pisze:Ale mimo wszystko prosiłbym o zakończenie offtopa. Gdyż mimo, że mój wewnętrzny troll cieszy się, że w temacie o rzekomej "ścieżce roku" dyskutujemy o tej prawdziwej ścieżce roku.To jednak mam na tyle empatii, aby uszanować ból i cierpienie tych, którzy pokładali wielkie nadzieje i rodzinne oszczędności wraz z domem pod zastaw w tę ścieżkę.
W moim poście był drobny błąd, niepotrzebne "nie" w pierwszym zdaniu, miałem napisać "nie Zimmera", ale zmieniłem na Hemseya i zapomniałem "nie" wywalićWawrzyniec pisze:Wiem, że podobno cały kawałek jest wedle zaleceń Zimmera skomponowany, ale jednak Hamsey widnieje jako kompozytor.
Zostałbym rzecznikiem prasowym, a może nawet menadżerem.hp_gof pisze:Wawrzyniec to dziecko propagandy. 90% jego wypowiedzi to wagon wazeliny w kierunku jego ulubionych kompozytorów. Nawet jak coś schrzanią, to i tak ubierze to w przesłodzone okrągłe słowaMógłby pomagać im w promocji score'ów.