Obcy - najlepsza muzyczna odsłona?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dobra, to aby wrócić do meritum to wyskoczę ze zmierzeniem, że nie słuchałem nigdy muzyki do "Alien 4" i szczerze nawet nie chce mi się wchodzić na imdb.com aby sprawdzić, kto za nią odpowiada.
Może ktoś mnie wyręczy i powie dwa słówka o tej muzyce, której to Mystery nie dał do ankiety?
Może ktoś mnie wyręczy i powie dwa słówka o tej muzyce, której to Mystery nie dał do ankiety?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie rozumiem. Jestem trochę słabo i wolno myślący, dlatego też nie wszystko łapię i dlatego preferuję dłuższe zdania, które mój mózg jest w stanie łatwiej przyswajać i zrozumieć.Adam Krysiński pisze:"żałuj chłopcze, żałuj..."
Koper dał tyle obrazów, to i ja coś dam, aby nie było. H.R. Giger:

Trochę inne projekty:

Plus na zakończenie trochę ostrzejsze wizje artystyczne:

A oto i nasz człowiek:

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ciekawe czegóż to wspaniałego ma żałować.Adam Krysiński pisze:"żałuj chłopcze, żałuj..."

A Giger... no, ma swój styl.
Tylko patrząc na te ostatnie obrazki... Jego żona to bidna jest, jak on ma takie fantazje.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Frizzella nie dałem, bo chciałem sprawdzić jak rozłożą się głosy pomiędzy pierwszymi trzema scorami. "Alien 4" to porządny soundrack, może nawet lepiej się go słucha od jednego z soundtracków trylogii, ale nie napiszę którego, bo i tak już mam sporo na minusieWawrzyniec pisze:Dobra, to aby wrócić do meritum to wyskoczę ze zmierzeniem, że nie słuchałem nigdy muzyki do "Alien 4" i szczerze nawet nie chce mi się wchodzić na imdb.com aby sprawdzić, kto za nią odpowiada.

W sumie racja. Dla takiego słuchacza jak ja, na pewno tego scoru słucha się przyjemniej od 1 i 3. Nie jest to tak ambitna pozycja i na pewno nie lepsza, ale atrakcyjny to score, nie wymagający od słuchacza jakiegoś głębszego stanu zadumy.Adam Krysiński pisze:pod względem słuchalność napewno Frizzela jest najlepszy, a i brzmi najbardziej nowoczesnie i "akcyjnie" ?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dlaczego bidna. A może wręcz przeciwnieKoper pisze:A Giger... no, ma swój styl.
Tylko patrząc na te ostatnie obrazki... Jego żona to bidna jest, jak on ma takie fantazje.

P.S. Słucham "Alien 3". Muszę przyznać, że zdecydowanie lepiej odbieram ten score niż za pierwszym razem.