Muzyka ktora mnie urzekla;;;;;
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Słusznie.Koper pisze:Ja myślę, że powinno być tak, że po przekroczeniu powiedzmy 1000 postów każdy powinien sobie wybierać kompozytora jakim chce być na stałe
No nie, kto jest najbardziej aktywny ten wybiera pierwszy.kto pierwszy ten lepszy.

Jeśli o mnie chodzi to nie musicie się obawiać, nie zabiorę Wam Morriconów i Williamsów.Kompozytorów dobrych i tak jest więcej niż etatowych forumowiczów, więc dla każdego by starczyło.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W sumie to jednak Mefisto trochę racji ma. Gdyż do tej elitarnej grupy to na razie zalicza się Bucholc i Koper. Ja pewnie niedługo też dołączę i utracę "Johna Williamsa"
I w sumie łatwo tym na szczycie decydować, za tych jeszcze do szczytu daleko mają.
Wszystko w rękach Babucha, który i pewnie tak nas skrytykuje, że w złym dziale na ten temat dyskutujemy

Wszystko w rękach Babucha, który i pewnie tak nas skrytykuje, że w złym dziale na ten temat dyskutujemy

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Dlatego reszta dołoży wszelkich starań, by jak najszybciej do nas dołączyć, jeśli będzie to premiowane możliwością wyboru "swojego" kompozytora.Wawrzyniec pisze:W sumie to jednak Mefisto trochę racji ma. Gdyż do tej elitarnej grupy to na razie zalicza się Bucholc i Koper.

Nie, jeśli Babuch zmieni wg tego, jak chce Bucholc i ja.Wawrzyniec pisze:Ja pewnie niedługo też dołączę i utracę "Johna Williamsa"![]()

Życie nie jest sprawiedliwe.Wawrzyniec pisze:I w sumie łatwo tym na szczycie decydować, za tych jeszcze do szczytu daleko mają.

Babuch to pierdoła, nawet tu nie zagląda.Wawrzyniec pisze:Wszystko w rękach Babucha, który i pewnie tak nas skrytykuje, że w złym dziale na ten temat dyskutujemy![]()

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Spiknij się z Mefisto, razem będziecie mieć 1224 posty i sobie wybierzecie tego Williamsa. Ty będziesz miał Dżona, a Mefisto Williamsa lub na odwrót. I będzie git.Wawrzyniec pisze:W sumie to jednak Mefisto trochę racji ma. Gdyż do tej elitarnej grupy to na razie zalicza się Bucholc i Koper.

Koper chyba też nie chce Williamsa, więc?Ja pewnie niedługo też dołączę i utracę "Johna Williamsa"![]()
Bez przesady, do końca stycznia powinieneś doskoczyć?I w sumie łatwo tym na szczycie decydować, za tych jeszcze do szczytu daleko mają.
Ostatecznie może być od 1500 lub 2000 postów, żeby nie było, iż my już nastukaliśmy i możemy sobie gadać.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A mnie się zdawało, że Mefisto to najchętniej zostałby Thomasem NewmanemBucholc Krok pisze:Spiknij się z Mefisto, razem będziecie mieć 1224 posty i sobie wybierzecie tego Williamsa. Ty będziesz miał Dżona, a Mefisto Williamsa lub na odwrót. I będzie git.

Ja tam raczej bym nie śmiał nazywać Babucha pierdołą, ale szczerze ta jego ostatnia nieobecność trochę mnie niepokoi. Mam nadzieję, że wszystko w porządku?

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully