Henry Jackman - The Predator (2018)
-
- Spec od additional music
Re: Henry Jackman - The Predator (2018)
CD jednak chyba nie będzie
. Szkoda bo dla mnie to fajna praca.

Już ponad 20 lat temu kasowali ogłoszone wydania CD po porażce filmu w kinach - vide Godzilla Arnolda czy Batman i Robin - więc w dzisiejszych czasach, gdy wydaje się na CD ledwie promil tego co kiedyś, jest to mniej zaskakujące.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Filmu nie widziałem i raczej nie zamierza, aby miał oglądnąć. Przesłuchałem zaś soundtrack i mogę powiedzieć, że to taki "dobry technicznie score". Nie ma tutaj takiej sieczki jak w M:I 6 Balfe, słychać, że orkiestra, ale poza tym raczej nic tu ciekawego nie ma.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Premiera przesunięta na 10 grudnia.
A tak będzie wyglądać całość:

A tak będzie wyglądać całość:

-
Ciekawe, czy będzie u nas?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A potrzebne to komuś?
Obejrzałem wczoraj to głupkowate, momentami nawet zabawne, filmidło i na temat muzyki Henia mogę powiedzieć tyle: póki tam cytuje Silvestriego to jeszcze jako tako (aczkolwiek im więcej kombinuje z własnymi aranżami, tym gorzej), a jak wyskakuje z własnymi koncepcjami to już robi się nijako i gryzie się to z resztą.
Swoją drogą - to do twórców - na napisach to by wypadało pod tym "muzyka: Henio Dżakman" dopisać że tematy Alana, bo jeszcze jakiś młody widz pomyśli, że jedyne co tam zajebiste to Henryk wymyślił.

Obejrzałem wczoraj to głupkowate, momentami nawet zabawne, filmidło i na temat muzyki Henia mogę powiedzieć tyle: póki tam cytuje Silvestriego to jeszcze jako tako (aczkolwiek im więcej kombinuje z własnymi aranżami, tym gorzej), a jak wyskakuje z własnymi koncepcjami to już robi się nijako i gryzie się to z resztą.
Swoją drogą - to do twórców - na napisach to by wypadało pod tym "muzyka: Henio Dżakman" dopisać że tematy Alana, bo jeszcze jakiś młody widz pomyśli, że jedyne co tam zajebiste to Henryk wymyślił.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Na przykład mnie. Podoba się i tyle.A potrzebne to komuś?![]()
jest w liście muzyki źródłowej wystarczająco, hajs ię dla Alana zgadza, i każdy jest szczęśliwy.
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
poza nerdami to tego nikt nie czyta

Silvestriego sobie Pan kupJedi-Master pisze: Na przykład mnie. Podoba się i tyle.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
-
Silvestriego sobie Pan kup
Mam, a jak pierwszego Predatora od Intrady, Predatora 2 podstawkę i póżniejszego deluxa od Varese, Predators Debneya i taki mały żarcik Ricochet Alana Silvestri, który brzmi jak ubogi krewny predów, albo jak Pred 3Chyba ma

Pracę Jackmana chcę mieć bo podobają mi się aranżacje tematów Sylwka, oraz jej przebojowość i mix. Może Debney w Predators skomponował troszkę lepszy score to ścieżka Jackmana mi bardziej podchodzi. Muszę mieć i kropka.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ach te nerdy