ABEL KORZENIOWSKI - PENNY DREADFUL (TV) (2014-2016)
Re: ABEL KORZENIOWSKI - PENNY DREADFUL (TV) (2014)
Recenzenci też czasem dostają tylko MP3 razem z bookletem
A score'u w żadnym sklepie jakoś nie widzę.

ale ten booklet jest zrobiony dla sklepów netowych.. no chyba że jakiś Broxton lub inny to posłał w sieć, hipokryta 

#FUCKVINYL
Największym failem jest to, że plik 26-ego utworu ma nazwę BLACK Hand of God, a nie BACK Hand of God

Broxton się wkurzył, że nie wygrał płyty z autografem, to wpuścił w neta przesłane mu mptrójkiAdam pisze:ale ten booklet jest zrobiony dla sklepów netowych.. no chyba że jakiś Broxton lub inny to posłał w sieć, hipokryta

Broxton nawet nie wziął udziału w konkursie, więc może być zły tylko na siebie
A autograf ma, na winylu R&J, który wygrał w innym konkursie Abla 

To może Broxton napisał do Abla, żeby mu podesłał płytkę do recenzji, a ten "sorry, płytki dać nie mogę, ale masz tu MP3" i się wkurzył, no bo jak to tak jakieś marne MP3 mi dawać i wrzucił do neta 

Broxton to akurat do wszystkich gwiazd i gwiazdeczek filmówki ma przysłowiowe 5 minut na piechotę praktycznie plus wejścia do agentów i wytwórni. mieszka w odpowiednim miejscu po prostu i w odpowiednim kraju 

#FUCKVINYL
nie no bez takich
Broxton był tam podany jako przenośnia i odniesienie do całej tej branży z usa z tymi gostkami z ifmca i tamtejszymi portalami - no bo któryś z nich to musiał wrzucić jeśli to jeszcze nie jest cyfrowo do kupienia.

#FUCKVINYL
To może geeki, tak im się spodobało, że chcieli się szybko z wszystkim podzielić
http://www.soundtrackgeek.com/v2/soundt ... -dreadful/

http://www.soundtrackgeek.com/v2/soundt ... -dreadful/
^^ Jak Abel to zobaczy, to chyba padnie
Macie tok rozumowania i dochodzenia do zbrodniarzy jak Macierewicz 

Przesłuchałem. Nie wiem co mam o tym albumie myśleć. To na pewno nie jest ten sam poziom polotu i funu jak poprzednie prace. Dużo cięższy klimat. Bardzo klasyczne podejście (jak to u Abla), ale mniej przystępna/wychwytywalna tematyka. Do tego nutka mroczniejszego brzmienia. Ten score przynajmniej nie cierpi na klątwę Single Mana
No generalnie nie jest to praca, którą się wciąga za jednym zamachem. Jest dużo bardziej ilustracyjna niż poprzednie. W zasadzie zawsze miałem wrażenie, że Abel nie tworzy muzyki filmowej, tylko bardziej koncertową, a jego utwory swobodnie oplatają sceny filmu. Tutaj słyszy się wyraźne podporządkowanie obrazowi. Jest kilka highlightów na pierwszy rzut ucha. Ale z dalszą oceną poczekam jeszcze na kolejne odsłuchy. Dwa razy to za mało, żeby ten score rozgryźć, tym bardziej że większości z tych utworów z serialu nie pamiętam 

A Abel czyta i ma Twoje dane, nie dostaniesz płytki za karęhp_gof pisze:Przesłuchałem.

Niech naśle FBI na tych co to opublikowali
Ja mam zapewnioną legalną płytkę
Tyle że zamówienie jeszcze nie zostało zrealizowane
Ale w sklepach internetowych zanim wyślą, to czasami jest opcja pobrania wersji mp3
Więc wszystko jest git 

Nie gadaj...hp_gof pisze:To na pewno nie jest ten sam poziom polotu i funu jak poprzednie prace. Dużo cięższy klimat.