Najlepsza ścieżka Hansa Zimmera
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Najlepsza ścieżka Hansa Zimmera
Zwycięzca pewny do przewidzenia i tradycyjnie zostawił konkurencję w tyle. Wysoko sobie cenę "The Thin Red Line", ale jestem ciekaw na ile osoby głosuję z przekonania, a na ile, gdyż po prostu "nie wypada" nie głosował na "The Thin Red Line". Mimo, że nie jest to tego typu ścieżka co zjednuje serca słuchaczy.
Zaskakuje wysoka pozycja "Prince of Egypt". Nie wiedziałem, że aż takim wysokim uznaniem cieszy się ten score na forum. Jednocześnie dziwi niska pozycja "The Lion King".
Podoba mi się "Inception" w TOP5. Ten score jest jak wino i jeszcze parę lat i coraz wyżej będzie ceniony. Zaś ja sam zawsze będę pamiętał, że od razu odkryłem i doceniłem jego wartość.
Dziękuję Szczypiorowi za ciekawą listę i patronat. Ubolewam nad listami Adama i lisa, oraz failem Danielosa. Ale cóż zasady są po to, aby je przestrzegać.
Zaskakuje wysoka pozycja "Prince of Egypt". Nie wiedziałem, że aż takim wysokim uznaniem cieszy się ten score na forum. Jednocześnie dziwi niska pozycja "The Lion King".
Podoba mi się "Inception" w TOP5. Ten score jest jak wino i jeszcze parę lat i coraz wyżej będzie ceniony. Zaś ja sam zawsze będę pamiętał, że od razu odkryłem i doceniłem jego wartość.
Dziękuję Szczypiorowi za ciekawą listę i patronat. Ubolewam nad listami Adama i lisa, oraz failem Danielosa. Ale cóż zasady są po to, aby je przestrzegać.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Jakby doliczyć mój TOP to już nie będzie w TOP5.
I jeszcze na swoją obronę dodam, że deadline był 12 sierpnia, z tegoż konkludowałem, że jeszcze dzisiaj będzie można dawać. A tu figa z makiem. Zostałem oszukany. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
W jaki sposób wywnioskowałeś, że termin "12 sierpnia, 9 rano" oznacza, że można oddawać głosy przez cały dzień? 

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Na dole masz ile razy było edytowane i kiedy ostatnio, pierwszy raz dodał termin (9 sierpnia), a pózniej w czwartek zmienił na 12 sierpnia i godzina była od razu podana nic nie zmieniał już więcej 

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Kurna, mogłem dać " Łzy Słońca " i, np. BB, tyle, że " Łzy Słońca " nie są, chyba dziełem Zimmera?Wawrzyniec pisze: Ubolewam nad listami Adama i lisa, oraz failem Danielosa. Ale cóż zasady są po to, aby je przestrzegać.
dobra, nie jest to dzieło tylko Zimmera, wiec nie chciałem dawać do listy ....
ech, mój błąd.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John