Abel Korzeniowski - ESCAPE FROM TOMORROW
Re: Abel Korzeniowski - ESCAPE FROM TOMORROW
Ojeja, no może przy tak niszowym projekcie czekają na większy rozgłos zanim wydadzą płytę, więc żeby dłużej nie zwlekać wydają najpierw mp3? You never know.
jakbym był ironiczny to bym Turek napisał Ci w odpowiedzi, że gratuluję kompozytorowi specyficznego filmu raz na 3 lata z 20 min muzy.. ale nie będę więc przeczytaj co pisałem wyżej na temat takich wydań ogólnie - bo o tym się rozpisywałem a nie o możliwej jakości kompozycji tej muzy, o której na razie nikt nie ma pojęcia i której nie oceniałem. i jak mówię - chyba nie zrozumiesz tego bo Ty wejdziesz na peba i spiracisz.
#FUCKVINYL
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Podobnie jak i Marek, dziękuję za uwagę.Marek Łach pisze:Zapomniałeś, że Adam musi na każdym kroku ponabijać się z Abla i przypominać nam, jak bardzo gardzi rozwojem jego kariery w USA.Nie ma co podejmować tej jałowej dyskusji, lepiej posłuchać muzyki.
- Michał Turkowski
Abel mi odpisał na post na jego facebooku i na pytanie czy te 22 minuty to całość "Escape From Tomorrow" napisał że pominął kilka fragmentów ktòre nie pasowały w kontekście albumu. Świetnie ze myśli o odsluchu i pomija zapychacze zapychacze
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
OK, to może ma sens. Ale jak się to ma z panującym w niektórych kręgach forum, kultem pełnych 3 godzinnych wydań soundtracków i dbałością, aby każda sekunda score'u znalazła się na płycie? 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
To w takim razie ile materiału w ogóle Abel nagrał? Bo z cytowanej przez Turka wypowiedzi by wynikało, że tylko jakieś 30+ min.
no logiczne, wyciął dosłownie parę minut, więc pewnie <10. normalnie szaleństwo, no ale myśli o słuchaczach i odsłuchu, masz rację Turek, score wydany w mega formie.....
#FUCKVINYL
E tam mógłby jeszcze coś dorzucić, ja i tak rzadko wracam do całych albumów, a raczej do konkretnych tracków.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Panowie, o co te strony dyskusji?
Wiadomo, że lepsze 20 minut Abla niż 3 godziny Trajlera
Wiadomo, że lepsze 20 minut Abla niż 3 godziny Trajlera

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
no, lepiej robić jeden maleńki i niezależny film raz na 2 lata z 20 minutami muzy... no ale "prawdziwym artystom" przecież wolno bo są zajebiści, a reszta to "komercja" :]
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nie wiem czy lepiej, czy gorzej dla niego, piszę co lepiej słuchać. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Michał Turkowski
wreszcie, jak tylko wrócę z roboty to pobieram i słucham 

- Michał Turkowski
No, klipy pierwsza klasa.