HANS ZIMMER - THE LONE RANGER (2013)
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: HANS ZIMMER - THE LONE RANGER (2013)
Oj, Southallowi może się to spodobać. Te klipy brzmią jak na Hansa bardzo "tradycyjnie", akcja brzmi jak melodyjna wersja Peacemakera, a Southall spuści się nad aluzjami do Morricone, które są jednak robione komediowo.
Mi się to podoba, nawet bardzo. Faktem jest, że takiego funu, jaki jest w tych klipach nie było u Hansa dawno. Ciekawe, jak dalej pociągnie z tym Tellem w Finale.
Mi się to podoba, nawet bardzo. Faktem jest, że takiego funu, jaki jest w tych klipach nie było u Hansa dawno. Ciekawe, jak dalej pociągnie z tym Tellem w Finale.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I niestety podobają mi się te klipy. Szczególnie "Never Take Off The Mask" i "Silver" za pomocą tej, chyba wiolonczeli, mają naprawdę silny ładunek emocjonalny. A "Finale" na razie nie brzmi, jakby Zimmer chciał zarżnąć Tella.Mystery pisze:Klipy:
http://www.getmusic.com.au/hanszimmer/s ... ?id=188023
Poddaję się i nie wiem co dalej pisać. Cóż czekam na film, a potem się zobaczy co dalej.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
nuda, nuda, nuda, o Sherlock, nuda, nuda, o Morricone, nuda, nuda, nuda, ŁO JEZU! Tell w wykonaniu Hansa zapowiada się genialnie muszę przyznać:)
A tak na serio, to poza Finale i kawałkiem numer 2 i 6, to o reszcie trudno coś konkretnego powiedzieć. Poczekamy do wtorku na score i się przekonamy, ale zapowiada się całkiem nieźle.
A tak na serio, to poza Finale i kawałkiem numer 2 i 6, to o reszcie trudno coś konkretnego powiedzieć. Poczekamy do wtorku na score i się przekonamy, ale zapowiada się całkiem nieźle.
jest flow, mistrzunio pozamiata
będzie ahoj przygodo 

#FUCKVINYL
A niechby i był taki sam ogień jak przy okazji MoSa. Jeżeli będzie się tego dobrze słuchać, to będzie Hansowi wybaczone.
why? klipy brzmią lepiej niż cały prawie mosGhostek pisze:Będzie ogień w reckach

#FUCKVINYL
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Zgodzę się z Adamem.
W reckach posypią się trójki, z wyjątkiem Clemmensena, który dla zasady da 1 albo 2
W reckach posypią się trójki, z wyjątkiem Clemmensena, który dla zasady da 1 albo 2

Hola, hola, nie rozpędzajmy się;) Finale oczywiście brzmi lepiej, a co do reszty jeszcze bym się wstrzymał
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Z tych klipów wynika, że miks jest na pewno bardziej naturalny i mniej przesterowany.
No dla mnie większość klipów to taki Sherlock, a to niczego dobrego nie wróży, choć parę klipów mi się podoba - Silver i Finale.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Może ktoś się wybije.Paweł Stroiński pisze:W reckach posypią się trójki, z wyjątkiem Clemmensena, który dla zasady da 1 albo 2

Rety na hans-zimmer.com też wszyscy o tym piszą. A prawda jest taka, że naprawdę to dwa utwory brzmią jak Sherlock, czy też lepiej powiedzieć jak Morricone.Templar pisze:No dla mnie większość klipów to taki Sherlock, a to niczego dobrego nie wróży, choć parę klipów mi się podoba - Silver i Finale.
A najlepiej to na razie brzmi "Silver". Bardzo podoba mi się wykorzystanie skrzypiec.
http://www.hollywoodreporter.com/news/h ... Stories%29
Ciu ciu ciu ciu ciu ciu ciu ciu ciu ciu ciu...

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Bardzo ciekawe te klipy. Zobaczymy jak całość, ale w porównaniu z kupsztalem jakim był MoS to brzmi o niebo lepiej i jakby całość trzymała taki poziom tematyczny Ride to może być ciekawy score. Nawet na 4:)
Why So Serious !?
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Hans gdzieś się wypowiadał, że oprócz nawalania w pociąg twórcy Z archiwum X, próbował napisać coś odrobinę bardziej tradycyjnego niż zwykle.