A czyj? Do kogo się zwracam? W moich oczach każde słowo, które wychodzi z ust Twoich lub spod palców Twoich, jest większym lub mniejszym failemAdam pisze:a to soryyale jaki kolejny? że niby mój?

A czyj? Do kogo się zwracam? W moich oczach każde słowo, które wychodzi z ust Twoich lub spod palców Twoich, jest większym lub mniejszym failemAdam pisze:a to soryyale jaki kolejny? że niby mój?
Ja tam jeszcze SOCOM 4 widzęTomasz Goska pisze:O masz ci los!
No to zamiast MW3 wskoczy Fast Five
1. The Rising Soul - Stuart Hancock (Hawk)
2. Battle Los Angeles Main Title - Brian Tyler (Battle: LA)
3. George Valentin - Ludovic Bource (The Artist)
4. A World Without End - Christopher Yung (Priest)
5. Homecoming - John Williams (War Horse)
6. Mars Needs Moms Credits Suite - John Powell (Mars Needs Moms)
7. The Adventure Continues - John Williams (The Adventures Of Tintin)
8. The Vault Heist - Brian Tyler (Fast 5)
9. Captain America March - Alan Silvestri (Captain America)
10. Polonez 1920 - Krzesimir Dębski (Bitwa Warszawska 1920)
11. The Pursuit Of Vengeance - Bear McCreary (SOCOM 4)
12. Cesar's Says No - Patrick Doyle (Rise of the Planet Of The Apes)
13. The Letterbox - Rachel Portman (Snow Flower And The Secret Fan)
14. Shark Attack - Marco Beltrami (Soul Surfer)
15. Battle - Steve Jablonsky (Transformers 3
Rozumiem, że chodzi o avatar?Mefisto pisze:hp_gof! dlaczemu zdradziłeś Desplat?!
Podejrzewam, że to i tak nic nie zmieni w ogólnej klasyfikacji? Jakoś ludzie tłumnie na ten utwór chyba nie głosowaliTomasz Goska pisze:Aj nie chce mi się głowić już nad tym. Kiepski rok był, więc nie ma w czym przebierać.
Zostawiam tak jak jest
Nie uwzględniać zatem 15-stki Goski w sumowaniu. I już.Tomasz Goska pisze:Aj nie chce mi się głowić już nad tym. Kiepski rok był, więc nie ma w czym przebierać.
Zostawiam tak jak jest
Mówiąc 'dziecko' nie miałem na myśli chłopca na okładce, który zasłania usta, jakby ktoś kazał mu robić laskęMefisto pisze:ale to dziecko jest okropne, a tamten był taki cool, że mucha nie siada
Moja jest zgodna z regulaminem więc proszę się odpierdolićTomasz Goska pisze:Chyba twojej
hp_gof pisze:RewelacjaJuż Cię lubię
Ale myślę, że jeszcze większą niż mnie sprawisz tym przyjemność Mefiemu