To trochę inaczej, ale niech będzieBucholc Krok pisze:To tak jak u mnie (poza tym, że nigdy jej nie uwielbiałem).Wawrzyniec pisze:Ja kiedyś uwielbiałem Natalie Portman, ale coś ostatnio zaczęła mi działać na nerwy.Wcześniej "odpadła" Najtlejka.

To trochę inaczej, ale niech będzieBucholc Krok pisze:To tak jak u mnie (poza tym, że nigdy jej nie uwielbiałem).Wawrzyniec pisze:Ja kiedyś uwielbiałem Natalie Portman, ale coś ostatnio zaczęła mi działać na nerwy.Wcześniej "odpadła" Najtlejka.
Ale Ewan McGregor, a już na pewno Christopher Lee, czy Ian McDiarmimd to klasa sama w sobie. Widać, że najlepszymi aktorami są Brytyjczycy.Wojtek pisze:Poza tym wielu aktorom z obsady zależało na zagraniu w prequelach, a jakoś cienko im szło. Jackson jakiś taki drętwy, Christensen był beznadziejny, chociaż on chyba ogólnie jest kijowym aktorem.
Wawrzyniec pisze:Ale Ewan McGregor, a już na pewno Christopher Lee, czy Ian McDiarmimd to klasa sama w sobie. Widać, że najlepszymi aktorami są Brytyjczycy.Wojtek pisze:Poza tym wielu aktorom z obsady zależało na zagraniu w prequelach, a jakoś cienko im szło. Jackson jakiś taki drętwy, Christensen był beznadziejny, chociaż on chyba ogólnie jest kijowym aktorem.
Wawrzyniec pisze:Ale Ty oglądasz jednocześnie film i jednocześnie offtopisz na forum?
To jest smutne i zarazem wkurzająceWojtek pisze: A najsmutniejsze jest to, że Lee i Mcdiarmid nigdy żadnych znaczących nagród nie dostali
Cóż, pomijając Jacksona, to Lee chyba o każdym wypowiada się w samych superlatywach, jak choćby ten zespół metalowy z którym wykonywał jakieś piosenki, jak również o innych legendarnych heavy metalowych zespołach.Wawrzyniec pisze:TakNie wiedziałem
Wiem tylko, że w wywiadach w samych superlatywach wypowiadał się o Lucasie, nazywając go geniuszem i wizjonerem. I pewnie też jest mu wdzięczny, że w przeciwieństwie do Petera Jacksona nie usunął go z filmu
Tia, Rhapsody of Fire. Kicz, patos, teksty o smokach gwałcących dziewice i paladynach ujeżdżających jednorożce... Lee nie ma gustu.Wojtek pisze:Cóż, pomijając Jacksona, to Lee chyba o każdym wypowiada się w samych superlatywach, jak choćby ten zespół metalowy z którym wykonywał jakieś piosenki, jak również o innych legendarnych heavy metalowych zespołach.