Dokładnie Adam, musisz się zdecydować.Mefisto pisze:Jesteś za mną, czy za Wawrzkiem?Adam pisze:Mefiego definicja "połowy" to jak z Njumanem - "połowa" jest dobrych![]()
![]()
![]()

Dokładnie Adam, musisz się zdecydować.Mefisto pisze:Jesteś za mną, czy za Wawrzkiem?Adam pisze:Mefiego definicja "połowy" to jak z Njumanem - "połowa" jest dobrych![]()
![]()
![]()
I co hejterzy?Paweł Stroiński pisze:Na pierwsze pytanie mogę odpowiedzieć. Z tematu z pierwszej części Hans skorzystał minimalnie.
Skoro temat sobie nuciłeś, to znaczy, że jest chwytliwy, wpada w ucho, melodyjny itd. Nie mam więcej pytań. To będzie świetny score.Paweł Stroiński pisze:Do tej pory nie wiem, co się da powiedzieć o nowym temacie, chociaż go już słyszałem do tego stopnia, że nuciłem go przez całą drogę do domu z sesji. Ale może być tak dlatego, że słyszałem go 3-4 razy na minutę przez 8 godzin
Coraz częściej żałuję, że to forum nie działa jak facebook, bo chętnie kliknąłbym: Lubię to!Paweł Stroiński pisze:Ale ja jestem w stanie zanucić nawet Why So Serious, więc uważajcie
A to niby czemu?hp_gof pisze:Kiedy score wychodzi? W połowie grudnia. No to trzeba Wawrzka wtedy zamknąć w szafce![]()
Ha i stosując Twoją taktykę, to teraz ja powinienem napisać, że będzie "niefajnie". Nie licz na to.hp_gof pisze:W takim układzie zgadzam się z DanielosemVK: będzie fajnie
Możesz klikać na moim profilu jak chcesz?hp_gof pisze:Coraz częściej żałuję, że to forum nie działa jak facebook, bo chętnie kliknąłbym: Lubię to!