THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: ? - BOND 23 (2012) / NEWSY Z PRODUKCJI
WTF
I kim jest ta nieapetyczna kobieta 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
ićcie spać !!bardzo odjechana impreza, widać od razu czego Wam brakuje
.
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
no raczej.. dziwki, koks i do przodu.. 30 lat temu nie każda wyglądała jak z okłądki playboya 
NO CD = NO SALE
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Ja bym takiej nawet po kilku piwach nie tknął. 
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale Playboy ma prawie 60 latAdam pisze:no raczej.. dziwki, koks i do przodu.. 30 lat temu nie każda wyglądała jak z okłądki playboya
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
DanielosVK pisze:Ja bym takiej nawet po kilku piwach nie tknął.
Po kilku piwach po sobotnim ! spotkaniu fanów muzyki filmowej to ja już sam się jąkałem a ty mi tu ze bym tej pani nie tknął
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Bladu, to jest trochę obraźliwe, jeżeli uważasz, że my fani muzyki filmowej, to tylko podczas tych spotkań pijemy 
tym razem dwa mocne newsy: w połowie października z reguły odbywały się konferencje prasowe tuż przed startem zdjęć w listopadzie (reguła od ery Brosnana). teraz zapowiada się tak samo, bo zdjęcia startują własnie w listopadzie. na dodatek niedawno Sony zabukowało w necie domeny www które sugerują tytuł nowego bonda - a mianowicie tytuł to SKYFALL. Podobna historia była przy Quantum, gdzie na 3 dni przed oficjalnym ogłoszeniem spece odkryli tytuł filmu własnie dzięki rezerwacji nazw domen www. Takze stawiam browara że taki bedzie tytuł filmu
ogłoszenie tytułu na konferencji ploty przewidują w poniedziałek. Do tego tydzień temu w wywiadzie dla Guardiana Craig powiedział że finalny tytuł już jest i on go już zna. a na potwierdzenie więcej szczegółów - http://www.mi6-hq.com/sections/articles ... 3&id=02967
a drugi news - laski bonda to tym razem dwa milfy ale jak to mówił klasyk - dobry milf nie jest zły
http://www.mi6-hq.com/sections/articles ... 3&id=02969
HAS JAMES BOND FINALLY MET HIS MATCH?

a drugi news - laski bonda to tym razem dwa milfy ale jak to mówił klasyk - dobry milf nie jest zły
HAS JAMES BOND FINALLY MET HIS MATCH?
NO CD = NO SALE
-
Mefisto
Re: DAVID ARNOLD - SKYFALL (?) [BOND 23] / NEWSY
O laski w Bondach akurat nigdy nie ma co się martwić. A że milfy? Cóż, Pussy Galore też była milfką, a to po dziś dzien jedna z lepszych 'jego' kobit. Z kolei tytuł chujowy.
Bardem potwierdził oficjalnie w wywiadzie dla ABC że będzie grał w nowym Bondzie, co plotkowano od pół roku.
NO CD = NO SALE
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Po Hollywood krążą plotki, że studio nie chce przerywać współpracy Mendes/Newman. Słyszałem to z dwóch źródeł na forum filmtracks.com, w tym od Broxtona.
o tym mówiłem wcześniej właśnie... pytanie jaką siłę ma tu Brokolowa która trzyma wszystko w łapskach.
cóż, trzeba czekać.
cóż, trzeba czekać.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W sumie kiedy krążyły plotki, że za 23 Bonda ma zabrać się Danny Boyle, to też niektórzy spekulowali, że zabierze ze sobą A.R. Rahmana. Zobaczymy co to będzie
Podstawowe pytanie brzmi, czy David Arnold chce komponować do kolejnego Bonda i czy chce o to walczyć 
obawiam się że będzie mu to obojętne. on jest podniecony olimpiadą teraz. ale niepewność zostanie szybko rozwiana, bo już zapowiedziano że oficjalna konferencja prasowa będzie na początku listopada w Pinewood Studios, i wtedy też poznamy prasówkę i dowiemy się czy czeka nas blemaż z Njumanem- jesli tak to bojkotuje ten film. rzekłem 
NO CD = NO SALE