No nie wiem, muzykę może kojarzą, ale nie na tyle by się nią pasjonować czy kupować oryginalne scory to raz.Łukasz Wudarski pisze:Nie przesadzałbym. A poza tym w przypadku Hansa to muzę z jego filmów kojarzą wszyscy, albo przynajmniej filmy z jego muzą...)
IV FESTIWAL MUZYKI FILMOWEJ - KOGO CHCECIE?
Ostatnio zmieniony pt maja 28, 2010 18:02 pm przez bladerunner, łącznie zmieniany 1 raz.
czyli więcej osób poszło by na taki festiwal słysząc słowa będzie muzyka z filmu Iron man niż muzyka Z Autora Widmo?. Skoro tak to żenua po całościAdam Krysiński pisze:Bladu... tu chodzi o to by znali FILM, by gawiedź poszła na blockbuster!
Nie zauważyłeś że na forach jak się gada o muzie filmowej to każdy się podnieca iron menem, piratami, djawadim i innymi? Bo to jest pompowane przez media!
no ale to przecież oczywiste - zobac sobie na asów muzy filmowej - taki Jerry.. wydadzą 3 tys płyt na cały świat i nie może się sprzedać.. a u nas tyle w tydzien byle Doda sprzedaje
wiadomo że to bierze się stą że ttaka a taka muza jest pompowana ludziom, ale portale niekomerycjne, robione przez fanbojów dla fanbojów niczego nie zmienią bez potężnej machiny medialnej w stylu ITI.

#FUCKVINYL
Nie wiem jaka była frekwencja w tym roku na festiwalu w Krakowie, ale wydaje mi się, ze muzyka filmowa nabiera tempa i zyskuje pogłos w świecie.Adam Krysiński pisze:no ale to przecież oczywiste - zobac sobie na asów muzy filmowej - taki Jerry.. wydadzą 3 tys płyt na cały świat i nie może się sprzedać.. a u nas tyle w tydzien byle Doda sprzedajewiadomo że to bierze się stą że ttaka a taka muza jest pompowana ludziom, ale portale niekomerycjne, robione przez fanbojów dla fanbojów niczego nie zmienią bez potężnej machiny medialnej w stylu ITI.
A co do sprzedaży płyt, to niestety prawda.
Tak, będzie Zimmer i co z tego jak nawet nie będzie dyrygentem.Adam Krysiński pisze:to zalezy tylko od nazwiska tego kto będzie i jak to będzie rozreklamowane
Wawrzyniec kiedyś pisał, że fajnie by zobaczyć Kompozytora w akcji.
Może to i dobrze, będzie miał czas na podpisywanie płyt, i moich sherlocków.

Jak będzie Zimmer to pojadę z Sherlockiem

- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
Czy ja wiem po usa to on ostro jeździ i wali po kilka koncertów na rok (jak dobrze pamiętam), że się tak kolokwialnie wyrażęBucholc Krok pisze:Może w innych krajach mają na niego nakaz aresztowania?Krelian pisze:a Williams czemu dupy nie rusza ? za stary ?
A na serio, to co się będzie telepał po świecie i tracił czas na jakieś objazdy? Na cholerę mu to? Lata lecą i trzeba jakoś sensownie spędzić resztę życia. Przynajmniej póki jest świadom tego co się dookoła niego dzieje.