HANS ZIMMER - THE DARK KNIGHT RISES (2012)
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Re: HANS ZIMMER - THE DARK KNIGHT RISES (2012)
Wyjaśni mi jeszcze ktoś,
Bo to wg mnie podważa cały sens fabuły.
Spoiler:
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
no to wyjasnienie tego masz tutaj - pkt nr 49 
http://film.org.pl/a/artykul/50-prawd-o ... aje-11821/

NO CD = NO SALE
Ło Jezu Danielos, już była o tym dyskusja, jak się dostał z Maroka do USA? Zadzwonił do Wujka Zdzicha/Ryśka/Heńka i ten wysłał do niego samolot/odrzutowiec/statek kosmitów, co kto lubi, niech sam sobie wyobrazi. Jak się dostał na centralną wyspę Gotham? Za pomocą gadżetów, które trzyma w rezydencji.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
a mnie zastanawia dlaczego Gacek charczał mając odsłoniętego jamochłona, podczas gdy Bane mówił całkiem wyraźnie mając jamochłona zasłoniętego
pamiętam, że Joker z jamochłonem odsłoniętym też charczał, tymczasem Rasa mówił wyraźnie, tyle pytań, tyle wątpliwości 

Za dużo zimnych napojów pili, mama zawsze mi to mówiła i potem gardło bolało i też charczałemkiedyśgrześ pisze:a mnie zastanawia dlaczego Gacek charczał mając odsłoniętego jamochłona, podczas gdy Bane mówił całkiem wyraźnie mając jamochłona zasłoniętegopamiętam, że Joker z jamochłonem odsłoniętym też charczał, tymczasem Rasa mówił wyraźnie, tyle pytań, tyle wątpliwości

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Heh, dyskusja na BatCave chyba nie ma sensu, dla nich film nie ma żadnych wad a scenariusz nie posiada żadnych luk, istne arcydzieło 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Naciągane niesamowicie.Templar pisze:Ło Jezu Danielos, już była o tym dyskusja, jak się dostał z Maroka do USA? Zadzwonił do Wujka Zdzicha/Ryśka/Heńka i ten wysłał do niego samolot/odrzutowiec/statek kosmitów, co kto lubi, niech sam sobie wyobrazi. Jak się dostał na centralną wyspę Gotham? Za pomocą gadżetów, które trzyma w rezydencji.
Fe.
Co w tym takiego naciąganego? W BB wraca do Gotham po kilku latach i po prostu Alfred po niego przyleciał odrzutowcem, można od razu się czepiać, a skąd Alfred wiedział, że ma przylecieć i gdzie ma przylecieć, bo przecież Nolan nie pokazał sceny jak się z nim umawia, a jak przystało na pokolenie XXI wieku, jeśli czegoś nie pokazali to tego nie ma, wyobraźni to już nikt na tym świecie nie maDanielosVK pisze:Naciągane niesamowicie.Templar pisze:Ło Jezu Danielos, już była o tym dyskusja, jak się dostał z Maroka do USA? Zadzwonił do Wujka Zdzicha/Ryśka/Heńka i ten wysłał do niego samolot/odrzutowiec/statek kosmitów, co kto lubi, niech sam sobie wyobrazi. Jak się dostał na centralną wyspę Gotham? Za pomocą gadżetów, które trzyma w rezydencji.

A co do przedostania się na wyspę, paru wojskowych też się przedostało i nikt z tego afery nie robi, Bane nie obstawił całego wybrzeża armią ludzi, pojedyncze osoby mogły spokojnie się przemknąć, a jak Bruce miał wszystko co dostępne w rezydencji to w czym problem, mógł se walnąć stój płetwonurka i po problemie.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Zwyczajnie to nierealistyczne i naciągane po prostu. Pewnie na stopa z tego Maroka przyjechał...
Spoiler:
Ostatnio zmieniony śr sie 01, 2012 21:18 pm przez DanielosVK, łącznie zmieniany 1 raz.
Fe.
Adam pisze:no to wyjasnienie tego masz tutaj - pkt nr 49
Spoiler:
No tak, bo Bruce, jeden z najbogatszych ludziDanielosVK pisze:Zwyczajnie to nierealistyczne i naciągane po prostu. Pewnie na stopa z tego Maroka przyjechał...
Spoiler:

EDIT:
Ja nawet w Maroku mam rodzinę!

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Rzeczywiście, z pewnością miał wielu przyjaciół z Maroka (w końcu ludzie z Anglii zwykli sobie zjednywać przyjaciół, a nawet posiadać rodzinę w państwie na poziomie Maroka), którzy od razu podjechali do więzienia, gdy Bruce tylko zadzwonił po nim telefonem, który przez cały czas skrzętnie w więzieniu ukrywał.
Już bez żartów.

Fe.
Raz, ze stopa tam, jak na prawie całym świecie można skorzystać, dwa są budki telefoniczne, już naprawdę czepiacie się o pierdoły, wszystko musicie mieć podane na tacy, ehhhh 

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
W takim Maroku to pewnie budki są za każdym rogiem.
I dojechać stopem z Maroka do Anglii to, ma się rozumieć, kwestia kilku godzin.
Nie broń już tak tego wątku, bo zwyczajnie jest naciągany, a argumenty o czepianiu się i "wszystko musicie mieć podane na tacy" zwyczajnie nie pomogą. Nie przekreśla to dla mnie filmu, który uważam za naprawdę dobry, ale pełen luk w scenariuszu, czego nie zmienicie. 

Fe.