WOW

A co do muzyki to na razie napiszę tylko: Hans Zimmer Rises

P.S. Adam nie wiedziałem o prezencie, gdyż ze strachu przed spoilerami nie zaglądałem tutaj. Dziękuję bardzo.

Najlepszy film Nolana, umarłemPaweł Stroiński pisze:Hans zapowiadał mi, że to najlepszy film Nolana, ale osobiście nie wierzę, żeby TDK i Incepcja (którą wolę od TDK), były do przebicia. Kino dzisiaj o 19.
Przygotuj się na trzęsienie sali podczas prologuIMAX!
oj tam typowe pr'owskie pierdzenie Hansa, ktoś w to jeszcze wierzy? ten film jest akurat jednym ze słabszych jego filmów i jak napisałeś najsłabszy z trylogii batmanów.Dexter pisze:Najlepszy film Nolana, umarłem
A co mnie obchodzi co inni myślą. Zresztą sam napisałeś, żeby nie zwracać na to uwagi. Ja sam nie wiem czy na razie z trylogii to właśnie TDKR mi się najbardziej nie podoba. Oczywiście "Memento" "Prestige" i "Inception", dalej u Nolana na przedzie, ale "The Dark Knight Rises" jest po prostu świetnym blockbusterem, z wyrazistymi postaciami, ciekawą fabułą, świetnymi scenami akcji i genialną muzyką.Adam pisze:Wawrzyniec zaczął znów przesadzaćbo film jest pod każdym względem słabszy od dwójki z czym o dziwo cały świat się zgadza od lewa do prawa.
Bzdura, bo Adam uważa inaczej? To który film jest najlepszy to nie jest jakaś prawda objawiona, każdy uważa inaczej, widziałem sporo recek, w których ludzie uważają TDKR za najlepszą część, zresztą porównując ocenami na Metacritic - TDKR jest na 3. miejscu wśród filmów Nolana, za TDK i Memento, dalej jest Bezsenność, Incepcja, BB i Prestiż. Także Adam fail i tyle w temacie.Adam pisze:ale która jest wierutną bzdurą, bo nowy batman to nie jest najlepszy ze wszystkich filmów Nolana jakie on zrobił, i nawet nie jest w czołówce jego filmów