Jaka to melodia? ODCINEK 4: Black Tuesday
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Bucholc Krok pisze:Jeśli obrazek jakoś luźno łączy się z zagadką to bym go sobie ściągnął i rozjaśnił. W tej chwili obrazek w zagadce jest strasznie przyciemniony na moim monitorze. Muszę ściągnąć go jako gifa lub jpga i otworzyć programem graficznym.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jak zagadka będzie odgadnięta to na cholerę mi obrazek?Wawrzyniec pisze:W swoim czasie postaram się pomóc, a na razie zmykam, miłego zgadywania życzę

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
I złoży samokrytykę.Koper pisze:i wytrzeźwieje

Ale co to, nikt nie wie co to za kawałek Wawrzyniec zadał?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Niektóre fragmenty są jakby znajome.. i styl jakiś taki.. Pasuje mi to do jakiegoś filmu przyrodniczego, ale pewnie jak zwykle się mylę. 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Podpowiedź będzie dopiero jutro o 16:01, więc na razie nie odnoszę się do Waszych sugestii.
P.S. A z tym "Fathomem" to mnie trochę zaskoczyłem Drogi Koprze. Ale o tym innym razem i gdzie indziej. Nie zamierzam robić offtopu. Dziękuję uprzejmie, za obraz, jaki podarowałeś Bucholcowi to bardzo miło z Twojej strony, ma się rozumieć.

P.S. A z tym "Fathomem" to mnie trochę zaskoczyłem Drogi Koprze. Ale o tym innym razem i gdzie indziej. Nie zamierzam robić offtopu. Dziękuję uprzejmie, za obraz, jaki podarowałeś Bucholcowi to bardzo miło z Twojej strony, ma się rozumieć.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Adam założył kilka typowo offtopowych tematów, możesz tam śmiało kontynuować wątek i robić klasycznego offtopa.Wawrzyniec pisze:P.S. A z tym "Fathomem" to mnie trochę zaskoczyłem Drogi Koprze. Ale o tym innym razem i gdzie indziej. Nie zamierzam robić offtopu. Dziękuję uprzejmie, za obraz, jaki podarowałeś Bucholcowi to bardzo miło z Twojej strony, ma się rozumieć.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Do 16 kupa czasu. Mystery już pewnie odgadł, tylko udaje, że nie wie.. wrzuci odpowiedź o 16:00 jak już będziesz miał przygotowaną podpowiedź.Wawrzyniec pisze:Podpowiedź będzie dopiero jutro o 16:01, więc na razie nie odnoszę się do Waszych sugestii.![]()