To chyba z horroru 'Django - porywacz noworodków'Mystery Man pisze:http://w14.wrzuta.pl/audio/8cxDLIFlrox/d.....
Ja spięty?Bucholc Krok pisze:Coś taki spięty? Czyżby jakaś nowa produkcja z plantacji Zimmera nie wypaliła?
Wykończyło mnie to marudzenie Kopra i Wawrzyńca.Łukasz Wudarski pisze:Ta Bucholc przez ten konkurs strasznie zgorzkniał.
Może trumnopauza?Może to andropauza???
A więc to o to chodzi. Do mnie ma Bucholc pretensje, że za łatwe zagadki zadawałem, a Koper jest winny gdyż za rzadko się pojawiał. Rozumiem. Chociaż w sumie nie do końca rozumiem, dlaczego akurat teraz się to wypominanie rozpoczęło?Bucholc Krok pisze:Wawrzyniec, nie analizujmy lepiej punktów, bo konkurs miał słabsze momenty, które lepiej przemilczeć.![]()
Koper, widzę, że coś ostatnio masz więcej czasu, którego brakowało podczas konkursu. Chciałbym wierzyć, że odpoczywasz po przygotowaniu większej partii recenzji.
Ja tylko odpowiedziałem na Twoją uwagę dotyczącą punktacji. Chyba sam teraz widzisz, że zaczynanie dyskusji na ten temat może być niewygodne dla różnych osób?Wawrzyniec pisze:Do mnie ma Bucholc pretensje, że za łatwe zagadki zadawałem, a Koper jest winny gdyż za rzadko się pojawiał. Rozumiem. Chociaż w sumie nie do końca rozumiem, dlaczego akurat teraz się to wypominanie rozpoczęło?![]()
A co z samą zagadką? Jeśli ktoś coś odgadnie, to chyba przynajmniej swoją zagadkę zapoda, chociaż też nic nie wiadomo.Mystery Man pisze:Proponuje jedynie dodać wpis mówiący o podaniu podpowiedzi w przeciągu 24 godzin, w przeciwnym wypadku, utrata zagadki i zadaje ten co poprzednio zadawał.
To na wypadek jakby ktoś kiedyś wpadł na forum, zadał zagadkę i tyle żeśmy go widzieli![]()