THE AMAZING SPIDERMAN (2012) - JAMES HORNER
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: THE AMAZING SPIDERMAN (2012) - JAMES HORNER
A ja mam nadzieję, że wyjdą poza trylogię i że doczekam się porządnie przedstawionego Venoma 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

James Horner's all time high
: http://www.tracksounds.com/reviews/amaz ... horner.htm

#FUCKVINYL
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Jak długo trza czekać nim jakiś konkretne br-ripy zaczną się na necie pojawiać Spajdejka ?:D
- Michał Turkowski
Ja tam czekam na Expendables2, premiera na blu jest 20 listopada z tego co wiem więc już 20 powinny być brripy co nie?
tak. są już ale to fejki z ruskiego dvd upscallowane do wielkości 720p.
#FUCKVINYL
- Michał Turkowski
No, więc czekam na konkretne 

Już w październiku były, ponad 2 tygodnie temuMichał Turkowski pisze:Jak długo trza czekać nim jakiś konkretne br-ripy zaczną się na necie pojawiać Spajdejka ?:D

Od kilku dni są już normalne ripy 720p i 1080p z zachodnich wydań, nawet jest cały obraz BR - 45GB.Michał Turkowski pisze:Ja tam czekam na Expendables2, premiera na blu jest 20 listopada z tego co wiem więc już 20 powinny być brripy co nie?
jakie niby? jakie grupy releasowe? jak blu wychodzi przecież dopiero 20.11.. patrzyłem na te co wyszły i to wszystko fejki z ruskiego dvd.. dziś wyszedł niby ten obraz 45gb.Templar pisze:Od kilku dni są już normalne ripy 720p i 1080p z zachodnich wydań, nawet jest cały obraz BR - 45GB.
#FUCKVINYL
DAA, wcześniej był SPARKS, ale były błędy i poprawny zrobiło DAA. Praktycznie każde Blu jest w necie wcześniej niż w sklepach, co najmniej 2-3 tygodnie przed.Adam pisze:jakie niby? jakie grupy releasowe? jak blu wychodzi przecież dopiero 20.11.. patrzyłem na te co wyszły i to wszystko fejki z ruskiego dvd.. dziś wyszedł niby ten obraz 45gb.
ja tam poczekam pół roku i kupie blureya u nas za grosze. EX1 się wala po półkach taniej niż scory już 

#FUCKVINYL
Obejrzałem. Film niezły. Parker fajny
Muzyka niewątpliwie wybija się ładnie z ekranu, słychać dobitnie instrumentarium Hornera, słychać główny motyw w wielu aranżacjach. Mocne 4.

W Hollywood się nie pieprzą i już ruszyły zdjęcia do TASM 2 (dzień 3). Jest również już opis:
"Peter Parker (Andrew Garfield) ma ręce pełne roboty. Na przemian oczyszcza miasto z przestępców jako Spider-Man i spędza czas z ukochaną Gwen (Emma Stone). Bohater nie zapomniał o obietnicy złożonej ojcu dziewczyny, ale nie potrafi jej dotrzymać. Choć zbliża się zakończenie liceum, Peter ma ważniejsze sprawy na głowie. Pojawił się bowiem groźny złoczyńca, Electro (Jamie Foxx), a do miasta powrócił stary przyjaciel Harry Osborn (Dane DeHaan). Ponadto Parker poznaje nowe fakty ze swojej przeszłości"
"Peter Parker (Andrew Garfield) ma ręce pełne roboty. Na przemian oczyszcza miasto z przestępców jako Spider-Man i spędza czas z ukochaną Gwen (Emma Stone). Bohater nie zapomniał o obietnicy złożonej ojcu dziewczyny, ale nie potrafi jej dotrzymać. Choć zbliża się zakończenie liceum, Peter ma ważniejsze sprawy na głowie. Pojawił się bowiem groźny złoczyńca, Electro (Jamie Foxx), a do miasta powrócił stary przyjaciel Harry Osborn (Dane DeHaan). Ponadto Parker poznaje nowe fakty ze swojej przeszłości"
- Wojteł
- John Williams
Hm, zastanawiam się jak będzie wyglądał udział Spider-Mana w kolejnych częściach The Avengers. Sony ma prawa do wizerunku jeszcze przez trzy lata, tak? Zresztą pytanie, czy ich wizja Spider-mana pasuje do reszty świata Marvela (wiadomo, sto razy bardziej niż te kiczowate pająki Raimiego, ale czy to wystarczy, czy też zdecydują się na nty z serii reboot? A może zwyczajnie zmienią aktora, jak przy Hulku?)
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara