Jaka to melodia? ODCINEK 4: Black Tuesday
Wawrzyniec kiedyś dawał fragment z tego filmu
Widzisz jak się fajnie zadaje, zgaduj nasze zagadki to też tak będziesz mógł, tylko, że oficjalnie, a teraz cisza przedpodpowiedziowa:

ZAGADKA
http://www.youtube.com/watch?v=1Idjv1OE31w
A oto podpowiedź:
Film Amerykański, powstał w przedziale 2000-2009.
Reżyser Amerykański.
Kompozytor Amerykański.
Wystąpiło 3 znanych aktorów. Jeden europejski. Dwóch amerykańskich. Wszyscy wielokrotnie nominowani (a także nagradzani) do wielu prestiżowych nagród.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Heh.. znowu 2 strony syfu.. po jaką cholerę wrzucacie tu zagadki, które nie biorą udziału w konkursie?
I co z tego? Lista zadających jest podana w pierwszym wątku.bladerunner20 pisze:Myślałem, że nikt nie zgadł i Mystery powiedział w końcu
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
II PODPOWIEDŹ
Powstał w przedziale 2000-2005
Reżyser Amerykański.
Ma na koncie zaledwie kilka tytułów. Jego najgłośniejszy film, jest wyróżniony znaczkiem "filmweb poleca".
Kompozytor Amerykański.
Twórca znany, o ugruntowanej pozycji w Hollywood, choć dał się poznać jako twórca piszący do nieco mniejszych, bądź ambitniejszych obrazów.
Wystąpiło 3 znanych aktorów.
Jeden europejski
Hiszpan.
Dwóch amerykańskich
Jeden to od wielu lat jedno z najgorętszych Hollywoodzkich nazwisk.
Drugi ma na koncie 2 Oscary.
Utwór pochodzi z soundtracka z piosenkami, dlatego napisałem, że wątpię, aby się dla Wawrzyńca spodobał
Bucholc, Adam, Wawrzyniec przed wami szansa na pierwsze punkty
Powstał w przedziale 2000-2005
Reżyser Amerykański.
Ma na koncie zaledwie kilka tytułów. Jego najgłośniejszy film, jest wyróżniony znaczkiem "filmweb poleca".
Kompozytor Amerykański.
Twórca znany, o ugruntowanej pozycji w Hollywood, choć dał się poznać jako twórca piszący do nieco mniejszych, bądź ambitniejszych obrazów.
Wystąpiło 3 znanych aktorów.
Jeden europejski
Hiszpan.
Dwóch amerykańskich
Jeden to od wielu lat jedno z najgorętszych Hollywoodzkich nazwisk.
Drugi ma na koncie 2 Oscary.
Utwór pochodzi z soundtracka z piosenkami, dlatego napisałem, że wątpię, aby się dla Wawrzyńca spodobał

Bucholc, Adam, Wawrzyniec przed wami szansa na pierwsze punkty

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Najlepiej dziś, zaraz, terazWawrzyniec pisze:A kiedy mam dać? A w ogóle to mam doła, gdyż właśnie chciałem to zapisać, na forum bałagan i ogólnie jestem w dole.Mystery Man pisze:Wawrzyniec kiedy zagadka

Może to poprawi Ci humor

Taak?Bucholc Krok pisze:A wiecie, że Adam dalej robi offtop?Mystery Man pisze:A za powyższe to wytarzać w smole i pierzu bez procesuBucholc Krok pisze: Tu już by trzeba pisać list do prokuratury..

Wyobraź sobie..

Dobra, koniec offtopów, bo Forum tego nie przetrzyma

Jestem ciekaw ile, z technicznego punktu widzenia, wytrzyma ta środkowa ramka.

A co chcesz się przekonać

Może forum zapadnie się w sobie i jak tu przyjdziemy to będzie 0 wiadomości..