Na szczęście zawsze można przerobić skrypt "Imperium..."Ghostek pisze:Albo celowe zagranie mające wyeliminować konkurowanie z blockbusterami zapowiadanymi na tamten czas (bo chyba mało kto już wierzy, że Avatar 2 będzie w grudniu 2017), albo zupełnie posypał im się scenariusz. Nie dalej jak wczoraj wyszło bowiem info o przesunięciu zdjęć o miesiąc w celu poprawki scenariusza.
John Williams - Star Wars: The Force Awakens (2015)
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: John Williams - Star Wars: The Force Awakens (2015)
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Film mogą ukończyć i w pierwotnym terminie, po prostu zadowoleni wynikami finansowymi VII puszczą go w grudniu, Abrams który pozostaje producentem zrobił już tak z pierwszym Star Trekiem, który miał mieć premierę w grudniu 2008, ale postanowił zamknąć go w sejfie i wypuścić w maju 2009.
Tarantino i Inarritu też mówili że zamknęli filmy w sejfie

NO CD = NO SALE
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Jakoś i tak nie wierzyłem, że wyrobią się w półtorej roku - zdjęcia, efekty, itp.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ciekawe który z członków Akademii tak piraci te screenery...Adam pisze:Tarantino i Inarritu też mówili że zamknęli filmy w sejfie![]()
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Trzeba będzie poczekać dłużej, ale zapewne z korzyścią dla filmu - i jego wyników finansowych. Choć nie ukrywam, że się już nastawiałem na ten maj. To by było jednak zbyt piękne.
Nie sądzę, by ta zmiana kolidowała dla Williamsa z Ready Player One - większym problemem może być jego zdrowie, z drugiej strony, sam mam w rodzinie 90-latka, który jest w świetnej formie intelektualnej, korzysta z internetu, czyta mnóstwo książek i prowadzi z nami dyskusje na różne tematy
A John przecież ma ledwie 84
W każdym razie każdą nową muzykę od niego i tak traktuję jako swego rodzaju bonus czy nawet dar - coś, co wcale nie musiało się zdarzyć. I wcale się nie zdziwię, jeśli i w 2022 nas czymś znakomitym uraczy.
Dziś po raz czwarty byłem na Epizodzie VII. Kurcze, co za film!
Nie sądzę, by ta zmiana kolidowała dla Williamsa z Ready Player One - większym problemem może być jego zdrowie, z drugiej strony, sam mam w rodzinie 90-latka, który jest w świetnej formie intelektualnej, korzysta z internetu, czyta mnóstwo książek i prowadzi z nami dyskusje na różne tematy
Dziś po raz czwarty byłem na Epizodzie VII. Kurcze, co za film!
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Abrams ponoć widział scenariusz i twierdzi, że genialny. Tylko ciekawe, czy mu chodziło o scenariusz do "Imperium kontratakuje".Koper pisze:Na szczęście zawsze można przerobić skrypt "Imperium..."Ghostek pisze:Albo celowe zagranie mające wyeliminować konkurowanie z blockbusterami zapowiadanymi na tamten czas (bo chyba mało kto już wierzy, że Avatar 2 będzie w grudniu 2017), albo zupełnie posypał im się scenariusz. Nie dalej jak wczoraj wyszło bowiem info o przesunięciu zdjęć o miesiąc w celu poprawki scenariusza.
A całe przesunięcie oczywiście nie wynika z poprawek, przedłużenia zdjęć, tylko po prosty czysto chodzi o kasę.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
Z tego co czytałem to ponoć żaden, tylko ten kto rozsyła członkom akademiiKoper pisze:Ciekawe który z członków Akademii tak piraci te screenery...Adam pisze:Tarantino i Inarritu też mówili że zamknęli filmy w sejfie![]()
No właśnie teraz Star Wars będzie miało premierę tego samego dnia co "Ready Player One". Remake Jumanji, który miał być tydzień później już uciekł na wakacje 2018 i prawdopodobnie Warnera i Spielberga czeka podobny krok.Pawel P. pisze:Nie sądzę, by ta zmiana kolidowała dla Williamsa z Ready Player One
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Takie przetasowanie w całym sezonie letnim i zimowym 2017, a wszystko dzięki... obsuwie w scenariuszu jednego filmu. Konkurencja czuje respekt przed SW 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Patrz, a obstawiałem któregoś z naszych, bo Indonezyjczyków chyba jeszcze w Akademii nie ma...Krelian pisze:Z tego co czytałem to ponoć żaden, tylko ten kto rozsyła członkom akademiiKoper pisze:Ciekawe który z członków Akademii tak piraci te screenery...Adam pisze:Tarantino i Inarritu też mówili że zamknęli filmy w sejfie![]()
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Dobre i słusznie punktuje, że to kolejny film dla dziewcząt.
Co dziś mają oglądać biedni nastoletni chłopcy? 
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +

na allegro można to kupić gdyby ktoś chciał nabyć dwie kolekcjonerskie karty za połowę empikowej ceny, ja sobie w ramach oszczędności sprawiłem
slogan z naklejki EXCLUSIF Pochette exclusive et 2 cartes collector à l'intérieur!
poza językiem wydawnictwo jest identyczne z tym "Target Exclusive", "tylko w Empiku" i pewnie w każdym innym kraju coś takiego mają w wybranej sieciówce
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
A widziałeś gdzieś ruski specjał tego wydania? W sumie bardziej by mi się podobał na półce niż ten oklepany ingliszowy