ale właśnie że wcale nie jest "tak dobry"Templar pisze:ten film jest tak dobry

dlatego jest najbardziej nijaką częścią SWTemplar pisze:gdyż nie podejmuje żadnego ryzyka
Z tym świetnie zaprezentował to bym polemizował.Templar pisze:z drugiej strony pod przykrywką tego remake'u Abrams świetnie zaprezentował nowych bohaterów

Star Treka to już spartolił wcześniej.Templar pisze:teraz już nie będzie takiego porównywania ze starą trylogią i teraz w kolejnej części możemy "śmiało dążyć tam, gdzie nie dotarł jeszcze żaden człowiek"![]()

Rozumiem, że ponieważ ja narzekałem nad fabularną wtórnością czwartego MM oraz nijakim Maxem, to w przeciwieńśtwie do Wawrzyńca mam pełne prawo narzekać także na Star Warsy?Templar pisze:Poza tym od kiedy to tak Wawrzek stałeś się hejterem remake'ów? Jakoś nigdy Ci nie przeszkadzały, nawet teraz się zachwycasz cały czas ostatnim Mad Maxem, który pomijając (niesamowite oczywiście) wykonanie techniczne, to fabularnie jest to połączenie głównie dwójki z dodatkami trójki, prawie nic nowego tam nie ma i jakoś Ci to nie przeszkadza

A może to z Anakina zrobili superdziecko?Templar pisze:To tylko pokazuje jakim lamusem był Luke, nawet 10-letni Anakin rozumiał R2D2, a ten debil nie.

Swoją drogą Vader niedojda przesłuchiwał osobiście Leię i nie wyczuł, że ona ma Moc i jest jego córką. No, idiota normalnie. Debil.

A kretyn Kylo Ren, który momentami zapomina że zamiast bawić się w szermierkę mógłby użyć Mocy, to już w ogóle wyższe stadium zidiocenia.

Temat Rey to powinien brzmieć tak:Wawrzyniec pisze:A i jeszcze dla miłośników tematu Rey, mam też coś takiego drobnego co sobie mogą poczytać, przeanalizować słuchając tego jakże urokliwego tematu:
Spoiler:
https://www.youtube.com/watch?v=e9vrfEoc8_g
i wtedy Maras miałby pełne prawo pisać, że idealnie charakteryzuje tę postać.