HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: HANS ZIMMER - MAN OF STEEL (2013)
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
pewnie, że może

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
ten zespół to za wysokie progi dla takiego prohomo filmiku 
NO CD = NO SALE
Adam pisze:ten zespół to za wysokie progi dla takiego prohomo filmiku
Pojdziesz do kina w czerwcu to zmienisz zdanie

A juz niedlugo uslyszysz score....
nie widziałem żadnego supermena filmowego poza pierwszymi dwoma z Reevem i nie zamierzam raczej.. a na tego do kina na pewno nie pójdę, szkoda kasy na takie lukrowane filmiki - ja po prostu nie czuje się w żadnym stopniu związany z takim bohaterem, śmieszą mnie takie moce itd.. a score to inna bajka, oby Mistrzunio dał radę na płycie 
NO CD = NO SALE
Wybierz sie
na pewno film bedzie w podobnym tonie jak Batmany Nolana
wiec moze z tego wyjsc cos ciekawego i zapewne bedziesz sie czul zwiazany z glownym bohaterem, ktory mimo swoich wielkich mocy, nie bedzie sobie radzil w zwyklym spoleczenstwie, po prostu bedzie chcialby zostac zaakceptowany przez ludzkie spoleczenstwo (i dlatego dobrowolnie da sie zakuc armii w kajdany aby ludzie zobaczyli: "jestem nie z tej planety, mam potezne moce, ale szanuje wasze prawo i zwyczaje"). To juz jest koniec ery lukrowego i cukierkowego Supermana. Na podstawie informacji jakie dochodza zza oceanu, zapowiada sie naprawde dobre kino i zupelnie inne podejscie do Supermana.
Idz do kina
co sobie bedziesz zalowal
na pewno nie wydanej kasy na bilet
gwarantuje
O muzyke nie ma sie co martwic, po TDKR Hans jest w formie
Mam przeczucie, ze Cienka Czerwona Linia pojdzie ostro w ruch - http://www.youtube.com/watch?v=7QnLuA2MiEs
Idz do kina
O muzyke nie ma sie co martwic, po TDKR Hans jest w formie
Mam przeczucie, ze Cienka Czerwona Linia pojdzie ostro w ruch - http://www.youtube.com/watch?v=7QnLuA2MiEs
No akcja z końcówki jedynki to było niezłe przegięcieAdam pisze:nie widziałem żadnego supermena filmowego poza pierwszymi dwoma z Reevem i nie zamierzam raczej.. a na tego do kina na pewno nie pójdę, szkoda kasy na takie lukrowane filmiki - ja po prostu nie czuje się w żadnym stopniu związany z takim bohaterem, śmieszą mnie takie moce itd.. a score to inna bajka, oby Mistrzunio dał radę na płycie
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To przecież właśnie Zimmer w wywiadach podkreśla, że nie będzie i dlatego należy się spodziewać zupełnie innej muzyki.Agent pisze:na pewno film bedzie w podobnym tonie jak Batmany Nolana
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Jeżeli muzyka będzie podobna do tej z TDKR, to jest się o co martwićAgent pisze: O muzyke nie ma sie co martwic, po TDKR Hans jest w formie
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Powtarzam po raz kolejny, że taka nie będzie. Przy czym oczywiście muzyka do TDKR była świetna. Ale to inny film, inny superbohater, Zimmer stworzy coś innego.
Ton w sensie - podejscie do przedstawienia genezy postaci, z reszta to widac po trailerachWawrzyniec pisze:To przecież właśnie Zimmer w wywiadach podkreśla, że nie będzie i dlatego należy się spodziewać zupełnie innej muzyki.Agent pisze:na pewno film bedzie w podobnym tonie jak Batmany Nolana
nie wyczułeś ironii lisielis23 pisze:Jeżeli muzyka będzie podobna do tej z TDKR, to jest się o co martwićAgent pisze: O muzyke nie ma sie co martwic, po TDKR Hans jest w formie

Man of Steel coraz bliżej