Wawrzyniec pisze: ↑śr gru 13, 2017 18:36 pm
Adam kupując ten soundtrack jak i wiele innych i tak przynajmniej jednemu Niemcowi pozwalasz zarobić
ale on na to zasługuje

moja żartobliwa wypowiedź miała za zadanie zwrócić uwagę na pewien problem, który 99% ludzi nie dostrzega :
sprzedaż soundtracków, ich realna sprzedaż, a nie rozchodzenie się mp3 po necie, jest sygnałem dla dystrybutorów NA TERENIE PL (nie ma znaczenia czy to polski dystrybutor czy z innym kapitałem), że warto wydawać i/oraz sprowadzać DO PL soundtracki

WIĘC jeżeli się ma możliwość kupić płytę NA TERENIE PL na warunkach ok - czyli jest dostępna , nie ma wielkiej różnicy w cenach itp - to kupujmy scory w PL

Jak nasi dystrybutorzy będą widzieć, że ludzie w naszych sklepach kupują te płyty, to dzięki temu potem będzie u nas większa dostępność soundtracków w kraju.
Po cholere masz w euro płacić więcej lub porównywalnie za to w markecie nie-dla-idiotów w jakimś tureckim Berlinie, zamiast u nas zapłacić 44 zł..
A potem jest płacz ludzi, czemu z np. Marvela u nas wydali TYLKO Antmana, Thora 3 i Pająka Gjaczino ...