Rise of the Guardians - Alexandre Desplat
Re: Rise of the Guardians - Alexandre Desplat
mówiłem
najważniejsze że nie będzie obsuwy premiery cd, bo varese okładki i klipy zamieściła na czas.

NO CD = NO SALE
Nie wiecie czy nie ma jakichś szczęśliwych przypadków, że na stronce Colosseum czy gdziekolwiek indziej na amazonie etc. jak zamówisz płytę w preorderze, to Ci zdąży dojść w dnu premiery alb nawet przed mimo że teoretycznie wysyłają w dniu premiery najwcześniej? Please! 
Ja chcę już usłyszeć całość Dreamsand Miracles! Ja już ryczę jak słyszę tę melodię!

Ja chcę już usłyszeć całość Dreamsand Miracles! Ja już ryczę jak słyszę tę melodię!
Nie ma raczej takiej opcji przy tej płycie, ale MP3 będzie w dniu premiery albo przed, bo For Greater Glory Varese wrzuciło na iTunesa kilka dni przed premierą płytyhp_gof pisze:Nie wiecie czy nie ma jakichś szczęśliwych przypadków, że na stronce Colosseum czy gdziekolwiek indziej na amazonie etc. jak zamówisz płytę w preorderze, to Ci zdąży dojść w dnu premiery alb nawet przed mimo że teoretycznie wysyłają w dniu premiery najwcześniej? Please!

Błagam! Bo umrę przez te równo 3 tygodnie! 

Jednak mały zawód, klipy może i porządne ale nie wiele z nich zostaje w pamięci. Najfajniejsze było Tooth Collection.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Zostaje w pamięci, zostaje, główne motywy są zajebiste i słychać je już w klipach, poczekaj tylko na całość
Być może na razie to trudno wychwycić, ja po pierwszym przesłuchaniu też miałem mieszane odczucia 

ciekawe dlaczego usuneli te klipy, a Persona Djawada nie
może serio to był bład i to nie ten score był 

NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Może na urodzinach.hp_gof pisze:Tia, a Flemingowa śpiewa u Djawadiego

#WinaHansa #IStandByDaenerys
nie takie gwiazdy śpiewały już za kasę na prywatnych przyjęciach nawet u zbrodniarzy wojennych, więc nie cwaniakujhp_gof pisze:Tia, a Flemingowa śpiewa u Djawadiego

NO CD = NO SALE
A niby co to za score był?Adam pisze:ciekawe dlaczego usuneli te klipy, a Persona Djawada niemoże serio to był bład i to nie ten score był

Myślę że ktoś się pospieszył z wrzuceniem klipów w Colosseum, a Varese albo Dreamworks woleliby może jeszcze trochę poczekać. Opcja druga jest taka, że zmieniając Djawadiego na Desplata jakaś sierota usunęła klipy albo nie dodała ich ponownie. Tak czy siak wyciekło, wysłuchaliśmy, krąży w necie, jestem uspokojony, czekam z niecierpliwością na dzieło geniuszu 

Erik Woods już słuchał i zdaje się potwierdzać to co usłyszeliśmy w klipach
"Rise of the Guardians is a thematic delight (superb main theme) and is beautifully orchestrated. Lots and lots of colour! Desplat's patented sound is all over this but Desplat here is in action/adventure mode like I've never heard before and I'm no fan of The Golden Compass or his Harry Potter scores! Rise is about as traditional as you are going to get Desplat and I'm more than happy to hear this sort of sound coming from Desplat's pen! Great score!"

"Rise of the Guardians is a thematic delight (superb main theme) and is beautifully orchestrated. Lots and lots of colour! Desplat's patented sound is all over this but Desplat here is in action/adventure mode like I've never heard before and I'm no fan of The Golden Compass or his Harry Potter scores! Rise is about as traditional as you are going to get Desplat and I'm more than happy to hear this sort of sound coming from Desplat's pen! Great score!"