KRZESIMIR DĘBSKI - SZTOS 2 (2012)
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: KRZESIMIR DĘBSKI - SZTOS 2 (2012)
To prawda. Zgodzę się z Wawrzyńcem, co do tego, do czego służy trailer.
Tylko, że my akurat zwiastunów nie potrafimy robić, z pewny wyjątkami rzecz jasna, ale nawet bardzo dobre polskie filmy miały tragiczne zwiastuny. Z polskich zwiastunów to mi się w sumie tylko jeden bardzo podobał:Wawrzyniec pisze:Tak. Gdyż wytłumacz mi Drogi Adamie jakie jest zadanie trailera? W krótkim czasie ma on mnie zaciekawić i zachęcić do oglądnięcia danego filmu. Ale jeżeli przez te 2 minuty otrzymałem taki poziom żenady, że się idzie powiesić to sorry, ale mam prawo wyrabiać sobie opinię o całym filmie.
http://www.youtube.com/watch?v=JY4w5Xd1fg8
no i Tempplar mnie wyręczył
setki dobrych filmów miały słabe trailery i na odwrót. ocenia się film po filmie, a nie po trailerze i nieważne czy to polski komrom czy Terminator 3 gdzie zwiastun był lepszy od całego filmu
i nie masz prawa Wawrzyńcu wyrabiać sobie opini po samym trailerze - dlaczego, to patrz moje poprzednie zdanie..

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dobra jeśli dalej chcecie bronić czegoś co na pierwszy rzut oka wygląda jak gówno, Wasza sprawa. Ale dobrze niech Wam będzie i niech to jest tylko wina źle zmontowanego zwiastuna. Zaś w filmie te wszystkie żenujące teksty i sceny zapewne wypadają zabawnie, albo twórcy, aby jak najlepiej zareklamować swój produkt pokazali wszystko to co najgorsze.
Ale dobra to nie temat filmowy, tylko muzyczny, więc tyle z mojej strony.
Ale dobra to nie temat filmowy, tylko muzyczny, więc tyle z mojej strony.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
nie. po prostu nie skreślaj czegoś po zwiastunie i tyle, bo w filmach hollywódzkich za 150 mln $ bym Ci mase przykładów znalazł że zwiastun był mega, i to było jedyne mega jak się okazało - T3 był pierwszym przykładem. tak więc nie ma reguły i tyle.
#FUCKVINYL
a co mają napisać? że wszyscy wyszli albo się posnęli w trakcie?
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Podobno parlament brytyjski przerwał obrady na czas seansu, tak słyszałem 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zaraz, a czy przypadkiem dytrubutorem "Sztosu 2" nie jest ITI, do którego należy między innymi onet.pl skąd Adam zaczerpnął tę informację? 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
ale tam są cytaty z gazet
i wystarczy poguglować 5 sek by zoabczyć co pisali o tym filmie w tamtejszych mediach...

#FUCKVINYL
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +