PIRATES OF THE CARIBBEAN - temat zbiorczy
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Był. Medal of Honor jest *naprawdę* niezłe. Posłuchaj sobie Heroes Aboard, mnie zdziwiło.Wawrzyniec pisze:Nie wiem czy Neely był przy "Into the West", ale muzyka rzeczywiście godna nagrody. Szkoda, że nie doczekała się normalnego wydania.Paweł Stroiński pisze:Into the West z Neelym pewnie.
Ale jedno "Into the West" wiosny nie czyni, więc nie przesadzajmy. Gdyż podajcie mi jakiś samodzielny dobry projekt Djawadiego.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"Medal of Honor" słuchałem, gdyż mi Ele polecił. I jak na Djawadiego to naprawdę niezły poziom i idzie tego słuchać.
Ale ogólnie to w co Wy pogrywacie
Dostawało mi się mocno, gdyż twierdziłem, że Ci z RCP potrafią jednak coś ciekawego stworzyć. Podawałem takie tytuły jak "Into the West", czy "Steamboya". Ale wtedy wiadomo jak się kończyło. Teraz kiedy piszę, że bez Hansa słabo sobie radzą to Wy mnie przekonujecie, że jest wręcz przeciwnie 
Ale ogólnie to w co Wy pogrywacie

#WinaHansa #IStandByDaenerys
"Into the West" i "Steamboy" megakultWawrzyniec pisze:"Medal of Honor" słuchałem, gdyż mi Ele polecił. I jak na Djawadiego to naprawdę niezły poziom i idzie tego słuchać.
Ale ogólnie to w co Wy pogrywacieDostawało mi się mocno, gdyż twierdziłem, że Ci z RCP potrafią jednak coś ciekawego stworzyć. Podawałem takie tytuły jak "Into the West", czy "Steamboya". Ale wtedy wiadomo jak się kończyło. Teraz kiedy piszę, że bez Hansa słabo sobie radzą to Wy mnie przekonujecie, że jest wręcz przeciwnie

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Po prostu chcemy być sprawiedliwi. Jeśli chłopakom zdarzyło się napisać coś na przyzwoitym poziomie, to nawet jak ich nie lubimy, musimy im to przyznać.Wawrzyniec pisze:Ale ogólnie to w co Wy pogrywacieDostawało mi się mocno, gdyż twierdziłem, że Ci z RCP potrafią jednak coś ciekawego stworzyć. Podawałem takie tytuły jak "Into the West", czy "Steamboya". Ale wtedy wiadomo jak się kończyło. Teraz kiedy piszę, że bez Hansa słabo sobie radzą to Wy mnie przekonujecie, że jest wręcz przeciwnie
A może to Hans ma na nich taki destrukcyjny wpływ? Starają się chłopaki pisać pod jego styl, a że nie potrafią, to potem wychodzą różne muzyczne potworki. A może jest tak, że im dalej od Hansa, tym lepiej? Badelt score życia w Chinach popełnił.

PS: Steamboy to żaden megakult. Przyzwoita partytura i tyle.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore