ALEXANDRE DESPLAT - HARRY POTTER i INSYGNIA ŚMIERCI (I & II)
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
I ta sowa to ma być main character? LOL, ona coś robiła poza tym, że sobie była?
PS: Swoją drogą czy ona nie zginie dopiero w drugiej części ?
PS: Swoją drogą czy ona nie zginie dopiero w drugiej części ?
Ostatnio zmieniony śr lis 10, 2010 19:41 pm przez Koper, łącznie zmieniany 1 raz.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie czytales ksiazki, wiec nie zrozumiesz...Koper pisze:I ta sowa to ma być main character? LOL, ona coś robiła poza tym, że sobie była?
... i dlatego tez zadajesz takie pytania.Koper pisze:PS: Swoją drogą czy ona nie zginie dopiero w drugiej części ?
Oczywiscie kazdy moze zrozumiec i ja jestem skory wytlumaczyc. Pytanie tylko brzmi, cz dana osoba tego chce, czy chce beke?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dokladnie o to chodzi. Oczywisce wykorzystanie tego tematu w tym momencie zdaje sie byc oczywiste. Dlatego tez nawet ja sam sobie wyobrazalem, ze wraz ze smiercia ... przestac uzywac tego motywu i zastapic go jakims nowym mocnym wyraziystym. Tylko takiego nie ma.Marek Łach pisze:E, to myślałem, że poszli w jakąś bogatszą metaforykę i ubrali w temat Williamsa śmierć jakiejś "ludzkiej" postaci. Jeśli umiera Hedwiga to użycie tematu w tej scenie jest dość naturalne - czyli to jest utwór Sky Battle?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Co do ostatnich przekomarzań na linii Potter Desplata i Williamsa. Słucham sobie New Moon (świetna rzecz), przeglądam polskie recki i w oko wpada mi ten komentarz
"Bojkotować Desplata! Niech żyje John Williams!
I tyle fanatyzmu. Desplata uważam po prostu za mdłego. No dobra, jego muzykę. Mam wrażenie, że zawali Harry'ego na całej linii :/ Ale co do New moon - dno, dno, oprócz wspomnianych The Meadow i Volturi Waltz. Reszta kompletnie mi się nie podoba. Za te dwa utwory dam... 1pkt. /5. To i tak dużo."
Ręce opadają, ale dobra, przyznawać się, który to pisał ?

"Bojkotować Desplata! Niech żyje John Williams!
I tyle fanatyzmu. Desplata uważam po prostu za mdłego. No dobra, jego muzykę. Mam wrażenie, że zawali Harry'ego na całej linii :/ Ale co do New moon - dno, dno, oprócz wspomnianych The Meadow i Volturi Waltz. Reszta kompletnie mi się nie podoba. Za te dwa utwory dam... 1pkt. /5. To i tak dużo."
Ręce opadają, ale dobra, przyznawać się, który to pisał ?

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Nie potraficie zrozumieć że zarzuty co do tej konkretnej pracy Desplata są trafne - jest mdła,nijaka,nieciekawa i mało zajmująca a jeśli idzie o tematykę to pracą Williamsa nie dorasta ona nawet do kostek - i tyle.
Zobaczymy czy przy dwójce sprawi się on lepiej,może lepszą muzykę zostawił sobie właśnie na finał?.
A na razie nie wiem,gdzie iść do kina,wszędzie dubbing i brak wersji oryginalnej z napisami ...
Zobaczymy czy przy dwójce sprawi się on lepiej,może lepszą muzykę zostawił sobie właśnie na finał?.
A na razie nie wiem,gdzie iść do kina,wszędzie dubbing i brak wersji oryginalnej z napisami ...

Tyle, że są to zarzuty fanów Potterów Williamsa, a tymi mało kto się przejmuje i bierze je za poważne. Sympatyków dobrej muzyki, Potter Desplata powinien usatysfakcjonować.lis23 pisze:Nie potraficie zrozumieć że zarzuty co do tej konkretnej pracy Desplata są trafne - jest mdła,nijaka,nieciekawa i mało zajmująca a jeśli idzie o tematykę to pracą Williamsa nie dorasta ona nawet do kostek - i tyle.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: