ja dałem 3/5 i tak wykazałem wspaniałomyślność, bo w recce bym dał 2,5/5.Bucholc Krok pisze:Ty dałeś.
Hans Zimmer - Inception (2010)
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Wiesz co Bucholc ze średnią to jest takBucholc Krok pisze:Ale wówczas wyniki byłyby prawdziwe. Średnią można sobie samemu wyliczyć.
Chłopiec ma 15 lat , dziadek 65 lat ich średnia wieku wynosi lat 40 a żaden z nich nie porucha

Średnia to bzdura wymyślona przez pseudo matematyków z USA

Co do filmu '' Incepcja'' to ocena na film.org 10/10

Na Imdb dzielnie trzyma 3 miejsce:
http://www.imdb.com/chart/top?tt1375666
Dziś się przekona o co tyle krzyku
http://www.imdb.com/chart/top?tt1375666
Dziś się przekona o co tyle krzyku

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zobaczysz, że krzyk jest uzasadniony. Ja na pewno jeszcze z kilka razy się do kina wybiorę.
Ale dobrze, że Mystery się dzisiaj wybierasz, gdyż będzie mógł napisać jak ta muzyka spisuje się w filmie. Gdyż wiadomo ja tego nie jestem w stanie napisać.
P.S. Porównianie "Inception" do "Ben Hura" , "Obywatela Kane'a" itd. jest wielce bezsensowne i nie mające nic do rzeczy
Ale dobrze, że Mystery się dzisiaj wybierasz, gdyż będzie mógł napisać jak ta muzyka spisuje się w filmie. Gdyż wiadomo ja tego nie jestem w stanie napisać.
P.S. Porównianie "Inception" do "Ben Hura" , "Obywatela Kane'a" itd. jest wielce bezsensowne i nie mające nic do rzeczy

Ostatnio zmieniony pt lip 30, 2010 11:51 am przez Wawrzyniec, łącznie zmieniany 1 raz.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dobra, dobra już nie róbcie sobie jaj. Oglądnijcie "Inception", usłyszycie jak się muzyka sprawuje w filmie i wtedy będziecie mogli się bawić i dyskutować.
Wiadomo jak ktoś chce znać moją opinię to zawsze służę uprzejmie privem, albo Adamem, który i tak wszystko o mnie wie i wie co napiszę.
Wiadomo jak ktoś chce znać moją opinię to zawsze służę uprzejmie privem, albo Adamem, który i tak wszystko o mnie wie i wie co napiszę.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A czy Koper to chociaż film widział? Gdyż, aby móc w pełni ocenić ten score, należy znać film. Muzyka ta jest nieodzownie połączona z obrazem. Ona jest stworzona przede wszystkim z myślą o obrazie, a nie o jakiś tam przyjemnościach na samej płycie. Zobaczycie film, zrozumiecie tę muzykę. A jak nie zrozumiecie, to już nie mój problem i nie moja sprawa, aby Was przekonywać.Koper pisze:A Wawrzyniec to chociaż posłuchał tego scoru dokładniej czy tak 5 za nazwisko twórcy (jednego z twórców)?