Na pudełku widać Made in Czech Republic, więc daleko tego nie tłoczyli

Mi dzisiaj przyjęło płatność za box na Amazonie. Wygląda, że wysyłka będzie lada chwila.
Mam chyba dwa takie wydania: The Batman Giacchino ( CD-R kupiłem za stówkę a tłoczone wersje chodziły wtedy nawet za 400 zł ), oraz Masters of the Universe, czyli też Giacchino
MotU to chyba McCreary.lis23 pisze: ↑czw maja 09, 2024 11:29 amMam chyba dwa takie wydania: The Batman Giacchino ( CD-R kupiłem za stówkę a tłoczone wersje chodziły wtedy nawet za 400 zł ), oraz Masters of the Universe, czyli też GiacchinoZ dwojga złego, wolę to niż nic, sam sobie nie nagram, nie mam już od lat napędu w PC
Ile pobrało Ci kasy w złotówkach i za przewalutowanie?galljaronim pisze: ↑śr maja 08, 2024 17:14 pmMi dzisiaj przyjęło płatność za box na Amazonie. Wygląda, że wysyłka będzie lada chwila.
Jeśli będzie coś uszkodzone lub będą CD-R, to będzie zwrot.
pisałem juz Ci o tym nie raz - pytanie o takie coś nie ma żadnego sensu, bo wszystko zależy od 1) banku , 2) posiadanego typu i rodzaju konta , 3) posiadanej karty i jej rodzaju .
Kumpel ma konto w dolarach, więc za przewalutowanie nic nie było. Wyszło 817 zł z groszami. Właśnie wczoraj wysłali do mnie box. Dam znać jak dostanę.lis23 pisze: ↑pt maja 10, 2024 09:29 am
Ile pobrało Ci kasy w złotówkach i za przewalutowanie?
Ja już postawiłem na tym krzyżyk, przynajmniej w tym półroczu i trochę kasy wydałem, więc teraz się trochę obawiam, czy mi starczy
Ciekawe, czy do ostatniego odcinka dodadzą na końcu piosenkę, czy będzie ona nadal tylko na składance?