Clemmensen musi się czuć bardzo samotny

Miałem czekać z obejrzeniem, ale wszędzie sam dubbing został. Do imaxa nie chciało mi się natomiast dopłacać. Tak więc czniam to, obejrzę pirata za jakiś czasWhiteHussar pisze:Jak muzyka bez oglądania filmu się spodobała to w filmie jeszcze bardziej BĘDZIE Ci się podobać.
Mefisto pisze:Miałem czekać z obejrzeniem, ale wszędzie sam dubbing został. Do imaxa nie chciało mi się natomiast dopłacać. Tak więc czniam to, obejrzę pirata za jakiś czasWhiteHussar pisze:Jak muzyka bez oglądania filmu się spodobała to w filmie jeszcze bardziej BĘDZIE Ci się podobać.
Paweł Stroiński pisze:Gadałem z Southallem wczoraj.
Na filmtracks pojawił się temat o najlepszych score'ach których Clemmensen nie zrecenzował.
Sugestia: "TASM 2. Dużo słów, ale recenzji brak"
Miało być o najlepszych...Paweł Stroiński pisze:Na filmtracks pojawił się temat o najlepszych score'ach których Clemmensen nie zrecenzował.
Sugestia: "TASM 2
Jakbyś tak poczytał w internecie, co gdzie jak, to byś się zorientował, że wspomniana grupa wiekowa akurat po tym score jedzie. Zobaczmy, kto z moich znajomych akurat bardzo Spidermana chwali i w jakim są wieku:bladerunner22 pisze:Paweł Stroiński pisze:Gadałem z Southallem wczoraj.
Na filmtracks pojawił się temat o najlepszych score'ach których Clemmensen nie zrecenzował.
Sugestia: "TASM 2. Dużo słów, ale recenzji brak"
Nie byłbym tak radykalny jak Clemmensen, dałbym za płytę 2,5 , przecież nowy pająk Hansa, poza kilkoma utworami, to takie pstrokate gówno dla 15 letnie młodzieży, bo to teraz chyba docelowa grupa odbiorców Zimmera
.
Na temat filmu wypowiedzi nie słyszałem, duża część go olała. Southall miał iść do kina, bo żona chciała iść do kina, ale nic mi nie mówił potem.Wawrzyniec pisze:A film też się im podobał?
Po prostu się popłacz. Jakoś większość ludzi, których znam, i to bardzo szanowanych dziennikarzy piszących na temat gatunku traktują ten score jako powiew świeżości i bardzo inteligentnie skonstruowany, więc jedź sobie po score do woli.bladerunner22 pisze:dalej sobie wmawiaj Paweł, że to wybitny score tak samo jak Superman, Hans ciągle szuka drogi....
jak słucham ostów do superbohaterów to już lepiej sięgnać po Rakiete Hornera, Ameryke Silvestra, Czy Supermana Williamsa, a nie ten shit...
bladerunner22 pisze:jak słucham ostów do superbohaterów to już lepiej sięgnać po Rakiete Hornera, Ameryke Silvestra, Czy Supermana Williamsa
W 2/3 napisał prawdę przecież. Tylko z tym Silvestrim przyfailował.Paweł Stroiński pisze:Ale po prostu nie kłam.