co?Wawrzyniec pisze:Ale ja nigdzie nie napisałem, i nie powiedziałem na głos że o nim myślę![]()
Oskary, oskary
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Pomyślę, tyle że ostatnio w kinie to na "Alicji" byłem, a że 3D to trochę droższy wydatek. Ale tak się wszyscy tym "Ghost Writerem" Desplata zachwycają, że chyba będę musiał się nim zainteresować.Koper pisze:Ciekawe co Wawrzyniec na "Ghost Writera"... Byś to Wawrzyniec obejrzał i posłuchał, a nie jakieś "Henryki 4" od Henryka Jackmana Ci w głowie tylko.
Ale coś czuję, że chyba od "Ghost Writera" jednak dalej będę wolał "Ghost in the Shell"
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tu nie chodzi czy jestem poprawny czy nie. Nie zapominajcie, że ja jestem i pozostanę na zawsze amatorem i to zarówno jeżeli chodzi o soundtracki jaki o filmy. Chodzę do kina, oglądam, słucham to co mnie interesuje, a nie wszystko z góry na dół co leci, tak dla zasady. Wiem, mało profesjonalne, ale czy ja jestem profesjonalistą? Nie! Amator, który chce z tego wszystkiego czerpać przyjemność, radość, czy też inne uczucie i emocje.
BTW, widzę, że i tutaj zagościła recenzja "The Hurt Locker" i szczerze jeszcze nigdzie, nawet na zagranicznych stronach nie spotkałem się z pozytywną recenzję tej muzyki. I tak mnie zastanawia czy Ci z Akademii, to w ogóle słuchają tej muzyki jako takiej osobno, czy tylko tak jak leci w filmie? Wiem, głupie pytanie, ale przy nominacjach właśnie takich jak "The Hurt Locker", czy też tych boskiego Gustavo to ja się poważnie zastanawiam
BTW, widzę, że i tutaj zagościła recenzja "The Hurt Locker" i szczerze jeszcze nigdzie, nawet na zagranicznych stronach nie spotkałem się z pozytywną recenzję tej muzyki. I tak mnie zastanawia czy Ci z Akademii, to w ogóle słuchają tej muzyki jako takiej osobno, czy tylko tak jak leci w filmie? Wiem, głupie pytanie, ale przy nominacjach właśnie takich jak "The Hurt Locker", czy też tych boskiego Gustavo to ja się poważnie zastanawiam
#WinaHansa #IStandByDaenerys