To nie jest "Der kleine Eisbär 2", choć nie ukrywam, że to sympatyczna muzyka
Jaka to melodia? ODCINEK 3: Back To The Future
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Bardzo zabawneBucholc Krok pisze:(Wawrzyniec, czy Ty kiedykolwiek dawałeś podpowiedź![]()
![]()
)
Pudło. Nie wiem co się tak na te pingwiny uczepiliścieBucholc Krok pisze:Florian Tessloff - Jasper
Kompozytor jest Europejczykiem, na podawanie kraju jest jeszcze za wcześnie. Ale mogę napisać, że na 101% jest w soundtrackcollector
Sam film nie jest animacją i jedną z ról w nim gra pewna bardzo, bardzo, bardzo ładna, sympatyczna i ogólnie fajna, pani, że się tak wyrażę
Ostatnio zmieniony wt sty 26, 2010 18:38 pm przez Wawrzyniec, łącznie zmieniany 1 raz.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Do diabła z tymi pingwinamiMystery Man pisze:No jak nie "Happy Feet" i "Marsz Pingwinów" to nie wiem co to

Jak pisałem to nie żadna animacja i nic z pingwinami nie ma wspólnego. Nie wiem co się uczepiliście tych pingwinów
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ehh.. wytłumaczę na przykładzie. Słuchałeś tego kawałka Herrmanna, który wrzuciłem w innym wątku? No i wyobraź sobie, że ktoś daje taką zagadkę. Wszyscy myślą, że to kawałek z jakiegoś horroru... a później się okazuje, że to jest muzyka z Bolka i Lolka. To się nazywa podpucha, wprowadzenie w maliny, na manowce.. Więcej luzu Wawrzyniec... 
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Teraz już rozumiem co masz na myśli z tą podpuchą
Gdyż już się obawiałem, że zarzucasz mi, że zadałem coś co nie zostało oficjalnie wydane, albo nie pochodzi z żadnego filmu. A to przepraszam najmocniej za niezrozumienie
A czy ma zagadka jest podpuchą, wątpię
[/quote]Początek brzmi jak z Gotowe na wszystko Gordona
[/quote]Początek brzmi jak z Gotowe na wszystko Gordona
Nie to nie są ani "Gotowe na wszystko" Gordona, ani Jablonsky'ego.![]()
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Niestety pudło.Bucholc Krok pisze:Paul Haslinger - Shoot 'Em Up
Dobra druga podpowiedź:
Ten europejski kompozytor pochodzi z Wysp i jest dokładnie Anglikiem. Skomponował on muzykę do około 50 filmów i produkcji telewizyjnych.
Film dość nowy, więc dalej niż rok, dwa, trzy nie musicie się cofać. W filmie tym główną rolę zagrał pewien angielski aktor, który może z nazwiska dla wielu nie jest znany, ale na pewno jest rozpoznawalny i w poprzednim roku zagrał w dość kasowym filmie. Po za tym aktor ten zagrał także w innym przebojowym filmie do którego muzykę skomponował ten sam kompozytor.
Jak już pisałem to nie są "Gotowe na wszystko", ale na upartego jak chcecie to może w jakiś sposób powiązać jednego z kompozytorów do tej serii, z tą bardzo, bardzo ładną, niebieskooką panią, którą wspominałem i która zagrała w tym filmie.Początek brzmi jak z Gotowe na wszystko Gordona
Byłbym zapomniał i zapomniałem
Teraz to już powinno pójść łatwo, a więc kto pierwsyz ten lepszy